Ponturi Tenis Del Potro - Isner - Miami (SUA)


Del Potro, in fata unei triple istorice

Vineri, de la ora 20:00, avem prima semifinala a turneului de la Miami, Del Potro – Isner. Care tenismen va lupta cu trofeul pe masa?

Del Potro

Cota 1.53

Isner

Cota 2.55

Del Potro se afla pe locul 6 ATP, dupa un an aproape de vis pentru argentinian. In stagiunea precedenta, are un titlu la Stockholm (SWE), finala la Basel (SUI), plus semifinale la US Open, Delray Beach (SUA) si Shanghai (CHI).

Actualul sezon a debutat la Auckland, in Noua Zeelanda, pentru sud-american, iar acesta a ajuns in penultimul act. Rezultatele urmatoare n-au chiar convingatoare – tur III la Australian Open si „optimi” la Delray Beach. Dar Delpo are in acest moment 15 victorii la rand si si-a impus la precedentele doua competitii, Acapulco si Indian Wells. La Miami, i-a batut pe rand pe Haase (NED), scor 6-4, 5-7, 6-2, Nishikori, scor 6-2, 6-2, Krajinovic (SRB), scor 6-4, 6-2, si Raonic (CAN), scor 5-7, 7-6, 7-6. S-a simtit oboseala in disputa contra canadianului, chiar vizibil, dar dreapta lui Del Potro este formidabila. Argentinianul poate oricand sa faca diferenta cu aceasta lovitura pur si simplu senzationala.

Isner se afla pe locul 17 in clasamentul ATP, iar cele mai bune performante ale americanului in 2017 au fost doua titluri, la Newport si la Atlanta, ambele in State. Nu cred ca mai este nevoie sa spunem care este punctul forte al gigantului de 2.08 si 32 de ani.

A fost eliminat in primul tur atat la Auckland, cat si la Australian Open sau New York. La Delray Beach, abia a reusit un tur doi. La Acapulco si Indian Wells, iar n-a reusit sa castige vreun meci. I-a batut pe Vesely (CZE), scor 7-6, 1-6, 6-3, pe Youzhny (RUS), scor 6-4, 6-3, pe Cilic (CRO), scor 7-6, 6-3, si pe Chung (KOR) pentru a ajunge in semifinale la Miami. Asadar, un singur moment de slabiciune la serviciu, in disputa cu Vesely. Contra lui Chung, John a stiut mereu cum sa se pozitioneze la retur, surprinzandu-l pe asiatic.

Chiar daca l-am vazut pe Isner scurtand punctele cu Chung intr-un mod pozitiv pentru el, nu mereu John are rata asta de succes. Deseori, nu intra destul de repede in minge si trimite mult afara. Va fi un duel in care ambii combatanti vor evita sa stea prea mult pe baseline. H2H este 6-3 pentru sud-american, iar anul trecut a fost egalitate, 1-1. Isner s-a impus in trei seturi la Paris, in timp ce Del Potro l-a batut pe John la Montreal, scor 7-5, 7-5. Foarte probabil, seturi cu prelungiri vom vedea si acum. Vom avea nevoie de doua tiebreakuri, daca nu vor fi trei seturi, insa nu pare un lucru greu de realizat.

Pronostic Del Potro – Isner: peste 25,5 gameuri

Cota 1.85 la Unibet

Articol scris de Paul: 38W – 20L

Oferta pariuri online si cote Del Potro – Isner