Ponturi Tenis Copil - Kovalik - Sofia


Adversar accesibil pentru o prima finala de turneu ATP

Pentru prima oara in semifinala unui turneu ATP, Marius are sansa imensa sa bifeze si ultimul act, daca trece de partida Copil – Kovalik. Meciul incepe la ora 14:00.

Copil

Cota 1.46

Kovalik

Cota 2.70

Copil a mai cazut putin in clasament, dar chiar si asa se mentine bine, pe pozitia a 93-a. In 2017, a ajuns intr-un sfert de finala, la Metz (FRA), dar si in doua finale de turneu challenger, la Kaohsiung (TAIWAN) si Bratislava (SVK).

N-a inceput stralucit actuala stagiune, fiind eliminat in runda inaugurala la Pune (IND), de catre Djere (SRB), scor 7-5, 4-6, 5-7. Si la Australian Open a parasit competitia tot in primul tur, 5-7, 4-6, 3-6 cu Simon (FRA). A jucat in Cupa Davis inainte de a veni la Sofia, iar acest lucru a fost benefic pentru el. Nu a acordat nicio sansa de break in meciul castigat cu Haase (NED), scor 7-6, 6-4, in timp ce in disputa cu Kavcic (SLO), 6-2, 6-2, a salvat toate cele 4 oportunitati ale adversarului. Marius nu si-a cedat serviciul nici contra lui Muller (LUX), scor 6-4, 6-4, Gilles avand o singura sansa sa faca break.

Kovalik este pe locul 187 ATP si este un obisnuit al turneelor challenger. De obicei, il avantajeaza suprafetele lente, fiindca poate lovi cel mai bine cu forehand-ul. Mie mi se pare totusi un tip solid ce poate avea probleme daca este plimbat.

Eliminat in calificari atat la Brisbane cat si la Australian Open, Jozef a pierdut in primul tur la challengerul de la Quimper (FRA). De aceea, parcursul sau de la Sofia este unul nescontat – a trecut in calificari de Napolitano (ITA) si Otte (GER), iar apoi i-a luat pe rand pe Albot (MDA), scor 6-3, 6-3, pe Lacko (SVK), scor 4-6, 6-2, 7-5, si pe Baghdatis (CYP), scor 7-6, 6-4.

La cum a servit Marius pana acum, cred ca numai Kovalik n-ar trebui sa-l incurce. Totusi, slovacul l-a batut pe Copil, chiar anul trecut, la un challenger jucat la Sophia Antipolis (FRA), scor 4-6, 6-2, 6-2. A fost insa un turneu pe zgura, o suprafata pe care Marius n-o iubeste chiar atat de mult. Daca va juca la fel cum a facut-o cu Muller, romanul n-are cum sa piarda aceasta disputa. Cifrele la serviciu au fost mult prea bune.

Pronostic Copil – Kovalik: Copil castiga

Cota 1.46 la Unibet

Articol scris de Paul: 18W – 8L

Oferta pariuri online si cote Copil – Kovalik