Ponturi Tenis Begu - Haddad Maia - Seul (KOR)


Irina are un titlu la Seul

Miercuri dimineata, dupa ora 09:00, ne putem delecta cu partida Begu – Haddad Maia, poate inca o incercare a Irinei de-a reveni la o forma cat de cat ok.

Begu

Cota 1.72

Haddad Maia

Cota 2.10

Begu se afla pe locul 55, intr-un sezon ratat pana a venit titlul de la Bucuresti. In 2016,  intr-o stagiune mult mai buna, a venit al doilea trofeu al carierei, la Florianopolis.

2017 n-a inceput prea stralucit, cu infrangeri la Brisbane, Sydney si St Petersburg, inca din primul tur. Plus doar un tur doi la Australian Open. Apoi, multe alte meciuri pierdute, pana la trofeul de la Bucuresti. Dupa, seria de meciuri pierdute mult prea devreme si-a reluat cursul, iar Irina a parasit US Open in runda inaugurala. S-a chinuit teribil in primul tur la Seul, 2-6, 6-3, 6-3 cu Wongteanchai (THA), locul 279 WTA.

Haddad Maia este din Brazilia si are 21 de ani. Sud-americanca nascuta in San Paolo se afla pe locul 71 WTA si este o stangace care se simte binisor si pe hard, nu doar pe zgura.

Beatriz a inceput mai tarziu sezonul, undeva prin martie, dar are destule meciuri la activ in acest an. La Praga a ajuns in sferturile de finala, trecand prin calificari, in timp ce la Bol (CRO), un challenger destul de semnificativ, a patruns in semifinale. Ne aducem aminte de meciul contra Simonei de la Wimbledon, atunci cand Haddad Maia a condus cu 5-3 in primul set, inainte ca Halep sa revina si sa-si adjudece meciul cu 7-5, 6-3. Mai este si victoria impotriva lui Bogdan, de la Cincy, si vedem ca brazilianca se descurca bine impotriva romancelor. Totusi, si ea a avut emotii in runda inaugurala, 4-6, 6-3, 6-1 cu Zavatska (UKR).

Cele doua nu s-au intalnit pana acum, asa ca este interesant de vazut ce matchup vom avea. Asa cum mai spuneam, este destul de greu sa te concentrezi in aceste turnee asiatice, deoarece pe terenurile secundare nu vine aproape nimeni. Totusi, aceasta disputa va incheia ziua, deci ma astept ca tribunele sa fie cat de cat ocupate. Problema Irinei este clar una de incredere, deoarece n-o suspectam de lipsa de valoare. Contra unei stangace, care mai serveste si bine, Begu ar trebui sa-si ridice nivelul de concentrare, deoarece nu mai vorbim de locul 200 si ceva. Dar n-o vad nici pe Haddad Maia desprinzandu-se prea usor. Sa nu uitam ca vorbim de Irina, specialista meciurilor de 3 seturi, si castigatoare la Seul.

Pronostic Begu – Haddad Maia: peste 21,5 gameuri

Cota 1.94 la Unibet

Articol scris de Paul: 17W -17L – 1D

Oferta pariuri online si cote Begu – Haddad Maia