Ponturi Tenis Azarenka - Keys - Miami (SUA)


Asistam la renasterea campioanei din Belarus?

Joi noaptea, undeva in jur de ora 01:30, avem partida Azarenka – Keys, din turul doi de la Miami. Vika a jucat la o capacitate ridicata in runda inaugurala si are sanse bune sa se impuna si acum.

Azarenka

Cota 1.79

Keys

Cota 2.04

Azarenka a ajuns la 28 de ani si se afla pe locul 186 WTA. Are 20 de titluri in cariera si a fost pret de atatea sezoane o jucatoare de top 10. Dar faptul ca a nascut, apoi niste accidentari si probleme de familie, toate au contribuit la o perioada mai indelungata in care Vika n-a mai fost aceeasi tenismena, ea avand prezente tot mai rare la competitii.

S-a intors in circuit cu o victorie la Indian Wells, 6-4, 6-2 cu Watson (GBR), dar apoi a cedat contra lui Stephens (SUA), scor 1-6, 5-7. In primul tur la Miami, a trecut de Bellis (SUA), scor 6-3, 6-0. Agresiva la retur, ca-n zilele bune, Azarenka a castigat mai multe puncte decat pe propriul serviciu.

Keys se afla pe locul 15, dupa un final foarte bun de 2017, in care a cucerit titlul la Stanford si a facut finala la US Open. O accidentare la mana a determinat-o pe Keys sa-si incheie sezonul mai devreme decat era programat.

Desi a debutat cu o infrangere in primul tur la Brisbane, Madison si-a ridicat nivelul de joc si a ajuns in „sferturi” la Australian Open. N-a urmat insa ceva frumos, cu doar un tur doi la Doha si eliminare in runda inaugurala la Indian Wells.

Madison a pierdut cu Bellis la Doha si Collins la Indian Wells. Ceea ce ne spune ca are nevoie de aceste suprafete mai rapide, cum este la Miami, pentru a se simti in largul sau. Azarenka a fost minunata in primul meci din Florida, iar precizia ei la retur ne face sa credem ca americanca va avea mult de tras la serviciu daca vrea sa aiba o sansa. Va conta mult startul de meci, de unde ambele sportive vor cauta sa-si traga plusul de incredere pentru a cauta, in cele din urma, victoria. Mie mi-a placut Vika in primul tur si o sa merg pe mana ei.

Pronostic Azarenka – Keys: Azarenka va castiga

Cota 1.79 la Unibet

Articol scris de Paul: 24W – 14L

Oferta pariuri online si cote Azarenka – Keys