Ponturi Pariuri Virtus.pro vs OG - Frankfurt Major - Dota 2


Ponturi Pariuri Virtus.pro vs OG – Frankfurt Major – Dota 2

Virtus.pro vs OGDimineata, de la ora 11:30, avem parte de o disputa ce se anunta extrem de spectaculoasa in turul 3 din Lower-Bracket de la Frankfurt Major. Invingatoarea duelului Virtus.pro vs OG va intalni in turul urmator CDEC si va avea asigurata o clasare in primele sase echipe la acest turneu. Iubitorii de dota se asteapta la un draft „indecent” din partea celor de la Virtus.pro, dar si la o prestatie de senzatie din partea lui Miracle_jr, de la OG. Pe biletul zilei este greu sa alegi o invingatoare intr-un duel asa echilibrat, dar eu voi miza pe echipa ce arata varietate in stilul de joc, Virtus.pro.

Virtus.pro este o formatie ruseasca, dar care are jucatori si din Ucraina sau Belarus. Rosterul echipei este format din Illidan (1), God (2), DkPhobos (3), Lil (4) si fng (5)-capitan. Au fost in grupa cu NewBee, EG si Fnatic. I-au invins pe chinezi in primul meci cu 2-0, dar apoi au pierdut in fata campionilor de la TI5 cu 2-1, dupa ce au condus cu 1-0. Au avut un draft surprinzator, cu un Vengeful Spirit carry si asa au reusit sa ia primul joc. Au incercat o alegere surprinzatoare si-n jocul trei, prin selectarea lui Weaver (furnica), dar n-a mai prins smecheria. Cum Fnatic pierduse primele doua jocuri, al treilea joc l-au disputat tot in companie celor de la NewBee, pentru accederea in Upper-Bracket. Au invins din nou cu 2-0, asta pentru ca au reusit sa ia de fiecare data Gyrocopterul pentru Illidan. Fng a facut doua partide bune, surprinzand iar cu un Skyrath Mage suport in al doilea joc, erou mai putin intalnit in acest patch. In primul tur din Upper-Bracket, au dat peste Vigi Gaming, probabil cea mai „frumoasa” echipa chineza, prin stilul de joc si fazele pe care le face. S-a terminat 2-1 pentru asiatici, gratie lui BurNIng, care i-a „ars” rau de tot pe mid. Totusi, Virtus.pro a luat jocul doi, gratie tot unui draft mai putin neortodox, cu Drow Ranger pe Illidan. Din pacate, aceasta infrangere a insemnat caderea celor de la Virtus.pro in Lower-Bracket, dar norocul nu i-a parasit. Au dat peste Alliance, probabil cel mai usor adversar. Si nu degeaba suedezilor li se spune acum „the fallen kings”, pentru ca invingatorii de la TI3 au dezamagit profund. Fng a fost din nou genial pe Spiritbreaker in primul joc, iar in al doilea Virtus.pro a mers din moral.

OG este formata din fostii jucatori de la (monkey ) Business: Miracle_jr (1/2), N0tail (1/2), MoonMeander (3), Cr1t- (4) si Fly (5)-capitan. Miracle_jr a fost unul dintre cei mai buni „publicari”, la fel ca W33haa al nostru, dar mai are putin de tras pentru a intra in topul celor mai buni midlaneri. Skillul il are cu siguranta, si l-a demonstrat din plin la acest turneu. OG a fost in grupa cu Vega Squadron, Vigi Gaming si unknown.xiu. In prima partida i-au intalnit pe cei de la Vega si a iesit spectacol total. A fost un draft mai putin intalnit: Ursa a fost selectat pe Vega pentru a fi jucat pe 9pashaebashu, in timp ce Miracle a fost pe un Earthshaker core, iar N0tail pe Bristleback. Chiar si cu acest draft, OG a castigat, dar avea sa piarda urmatoarele doua jocuri si astfel disputa, scor 1-2. A urmat un meci fara istoric cu peruvienii de la unknown, scor 2-0, iar apoi revansa cu Vega. Dar, din nou, dupa ce au condus cu 1-0, OG a pierdut jocul si s-au vazut nevoiti sa coboare in Lower-Bracket. De notat ca Miracle a jucat pe Gyrocopter in ambele jocuri pierdute. In Lower, a fost un 1-0 cu Fnatic scurt, ca mai apoi sa vina meciul cu Mineski.Dota2. A fost 2-0 pentru OG, dar jocul doi a fost WOW! Dominat la inceput, cu un 0-3 dupa primele 8-9 minute, Miracle pe Shadow Fiend a facut spectacol la sfarsit. Asta si pentru ca N0tail, pe Phantom Lancer, n-a putut fi izolat in mid-game.

Deci, Virtus.pro vs OG. Ma astept la multe de la acest meci, dar in principiu ma astept la Virtus.pro sa fie mai echipa. Miracle are meciuri in care devine nesabuit si sunt putini eroi pe care poate juca si cu care poate recupera in late game, daca n-are farmul necesar in early si mid game. Ma astept si ca fng sa fie primordial pentru rusi. Din pacate, invinsa pleaca acasa, insa vom vedea dota de calitate. Acum o luna, la MLG Grand Finals, (monkey) Business se impunea cu 2-0.

Pronostic Virtus.pro vs OG: Virtus.pro castiga, la o cota de 1,92 la Unibet

Articol scris de Paul: 19W – 6L

Oferta pariuri online si cote Virtus.pro vs OG

og