Ponturi pariuri - Viborg - Nordsjaelland - Superliga


Ponturi pariuri – Viborg – Nordsjaelland – Superliga

Viborg - Nordsjaellandsursa foto: dailymail.co.uk

Incepand cu ora 19:00, are loc disputa dintre Viborg si Nordsjaelland, cele doua urmand sa se intalneasca in partida de deschidere a campionatului danez, acolo unde ma astept ca formatia oaspete sa puncteze cel putin o data.

Viborg este vazuta ca favorita in aceasta seara conform cotelor acordata de casele de pariuri. „Verzii” au incheiat modest sezonul trecut, ocupand doar locul al optulea la finalul celor 33 de etape, reusind sa acumuleze 40 de puncte, in urma a 11 victorii si sapte remize, suferind 15 infrangeri, in aceste partide marcand 34 de goluri, incasand insa cu opt mai multe. Gazdele din aceasta seara au jucat trei partide de pregatire in aceasta pauza competitionala, pierzandu-le pe toate, fiind invinsa in primul meci de Randers la scor minim, urmand infrangerea cu 3-1 in fata divizionarei secunde Vendsyssel, pierzand si in duelul cu Esbjerg.

Nordsjaelland de partea cealalta este vazuta ca outsider de casele de pariuri, insa in ciuda cotelor, eu ma astept ca fosta campioana a Danemarcei sa marcheze minim un gol in aceasta seara. „Tigri salbatici” au incheiat in sezonul precedent pe locul al noualea in clasamentul campionatului danez, in 33 de etape izbutind sa adune doar 38 de puncte, reusind 11 victorii si cinci remize, pierzand de 17 ori, in aceste partide marcand 35 de goluri, incasand insa nu mai putin de 51. Nordsjaelland si-a ales adversare mai bine cotate in partidele de pregatire disputate in pre-sezon, castigand duelurile cu Roskilde si Twente, pierzand in disputele cu Aalborg si Sahtior.

Bazandu-ma pe faptul ca Viborg nu a avut evolutii prea bune in partidele de pregatire, ma astept ca in aceasta seara sa aiba un meci dificil, mai ales ca Nordsjaelland nu a mai pierdut in duelurile directe din 2006, de atunci cele doua intalnindu-se de 12 ori, zece dintre confruntari fiind castigate de „tigri”. Asadar, in urma celor mentionate, ma astept ca in aceasta seara oaspetii sa marcheze cel putin un gol.

○Statistica luna iunie: 42W – 0V – 25L

○Statistica luna iunie: 63W – 0V – 45L

Pronostic Viborg – Nordsjaelland: oaspetii marcheaza, la o cota de 1.42 la NetBet

Pronostic cota mare Viborg – Nordsjaelland: oaspetii castiga, la o cota de 3.10 la NetBet

Oferta agentiilor de pariuri online pentru Viborg – Nordsjaelland

Viborg - Nordsjaelland