Ponturi Pariuri VG vs EHOME - Frankfurt Major - Dota 2


Ponturi Pariuri VG vs EHOME – Frankfurt Major – Dota 2

VG vs EHOMEAstazi, de la ora 11:30, are loc cel de-al doilea meci din turul 4 din Lower-Bracket de la Frankfurt Major. Pentru a doua zi consecutiva avem parte de un duel 100% chinezesc, dar de data aceasta va juca una din echipele mele preferate. VG vs EHOME se va gasi pe unul din biletele zilei pe care le voi pune.

VG are in componenta cinci jucatori formidabili de dota 2: BurNIng (1), Super (2), iceiceice (3), fy (4)-capitan, Fenrir (5). Au facut parte dintr-o grupa cu unknown.xiu, Vega Squadron si OG. I-au invins pe peruvieni cu 2-0, iar apoi au trecut de rusii de la Vega, scor 2-1, pentru a-si asigura locul in Upper-Bracket. Au dat peste Virtus.pro, un adversar incomod la orice ora. Ca orice echipa chinezeasca ce se respecta, VG a luat in primul meci Alchimistul, care a cam facut jocul. Apoi, insa, Virtus.pro a surprins cu un Drow Ranger pe IllidanSTR, iar VG n-a putut face fata. La fel cum n-au rezistat nici in jocul 3, dar chinezii au o putere formidabila de revenire, terminand jocul dupa aproape 50 de minute in care rusii au parut mereu stapani pe situatie. Dar marele test avea sa vina in turul urmator: Team Secret. VG a luat primul joc, desi EternalEnvy a jucat pe Spectre, iar Wh33haa pe unul din eroii sai favoriti, Windranger, insa iceiceice a facut un meci mare pe Tidehunter, Dupa ce Wh33haa a luat Meepo in jocul secund, deja spectatorii se incalzeau pentru meciul trei:). Dar nici n-aveau idee ce avea sa vina in jocul decisiv, atunci cand romanul nostru a evoluat pe un alt erou extrem de apreciat de fani, Invoker. Secret a castigat si i-a trimis pe chinezi in Lower-Bracket.

EHOME, asa cum am mai spus, ii are in roster pe Cty (1), old chicken (2), eLeVeN (3), LaNm (4)-capitan, si KaKa (5). S-au calificat in aceasta etapa jucand numarul maxim de meciuri de pana acum, sase. Au fost in grupa cu Alliance, CDEC Gaming si Mineski.Dota2. Au castigat doar cu suedezii, scor 2-0, dar au cedat in celalalte doua dispute, scor 0-2. Iar drumul prin Lower-Bracket a fost lung. 1-0 cu NewBee Young, in primul tur, apoi 2-0 cu Vega Squadron, o formatie aflata in ascensiune. Turul trei le-a programat intalnirea cu conationalii de la LGD. Si cum a inceput meciul pentru ei, castigat practic la draft. Broodmother pe eLeVen pe offlane, iar primul turn a picat in primele cinci minute, pentru ca jocul sa fie castigat in sub 30 de minute. Dar jocul secund a fost diametral opus, cu LGD, si mai ales rOtk, ridicandu-si jocul. S-a ajuns astfel in decisiv, unde, parerea mea, jocul a fost castigat de KaKa, pe Bounty Hunter. Suportul celor de la EHOME a fost prezent aproape la fiecare kill, asigurand echipei sale si goldul de pe „track”.

Forma este de partea celor de la VG, indiscutabil. Si nu vorbesc doar de turneul asta, acolo unde EHOME a facut cateva jocuri in care n-a contat pe harta, dar si in ultimele luni. VG s-a impus la Nanyang Championships de doua ori, cu 2-0 si 2-1, pentru ca luna asta sa-i infranga si la calificarile pentru The Summit, scor 3-0. Ca de obicei, presiunea va cadea pe carry-i celor doua formatii, insa stiu cine va face diferenta: iceiceice. A fost senzational turneul acesta, mai ales pe Slardar. Ma astept ca el sa fie cel care-i va duce in late game pe BurNIng si Super, iar de acolo nu cred ca se mai pune problema invingatoarei. Asta deoarece EHOME e genul de echipa ce nu te lasa sa respiri, pune presiune multa in early-game si incearca sa obtina victoria cat mai repede.

Pronostic VG vs EHOME: VG castiga, la o cota de 1,50 la Unibet

Articol scris de Paul: 20W – 7L

Oferta pariuri online si cote VG vs EHOME

vg