Ponturi Pariuri The Strongest - Nacional Potosi - Bolivia


Sunt oaspetii in stare sa marcheze?

Vineri noaptea, de la ora 03:00, avem partida The Strongest – Nacional Potosi, duel din grupa B a campionatului bolivian. Avem o cota excelenta de care putem profita.

The Strongest este pe locul secund in grupa B, cu 16 puncte stranse in 10 etape, golaveraj 17-12. In ultima runda, a pierdut, in deplasare, cu Blooming, scor 1-2. A fost cea de-a doua infrangere la rand si astfel „tigrii” au fost detronati din fotoliul de lider. Insa meciurile slabe vin in deplsare, pentru ca acasa The Strongest are patru victorii si o remiza. Doar doua goluri incasate si 12 marcate.

In acest moment, sunt cinci victorii la rand pe teren propriu, in toate competitiile. The Strongest a inscris in ultimele 20 de meciuri de acasa, avand succese clare cu Bolivar (2-0) si Blooming (4-0) in aceasta stagiune, dar incasand gol de la San Jose si Aurora.

Nacional Potosi se lupta cu reale sanse pentru play-off, fiind pe locul patru in grupa B, cu 11 puncte acumulate in 9 etape, golaveraj 14-13. In ultima runda, a remizat, acasa, cu Aurora, scor 1-1. Al treilea meci la rand fara victorie pentru Nacional, care a facut destule partide dezamagitoare pe teren propriu in acest sezon, castigand doar cu Sport Boys, scor 3-0.

A marcat de sase ori in patru deplasari, obtinand chiar si doua succese. N-a reusit sa inscrie la Royal Pari, scor 0-1, intr-un duel destul de plictisitor. Inainte de startul sezonului, avea 10 infrangeri la rand in deplasare.

Dar chiar daca nu e o echipa de deplasare, Nacional obisnuieste sa puna probleme pe faza ofensiva si chiar sa inscrie. Dovada si duelurile directe cu The Strongest de la La Paz, unde „tigrii” au castigat ultimele cinci meciuri, dar oaspetii au reusit de fiecare data sa marcheze. Poate ca acest pronostic nu este cel mai usor, dar detaliile acestui sezon ne fac sa speram intr-o reusita.

Pronostic The Strongest – Nacional Potosi: ambele marcheaza

Cota 1.81 la Unibet

Pronostic cota mare The Strongest – Nacional Potosi: 3-1 scor corect

Cota 10.00 la Unibet

Articol scris de Paul: 38W – 20L

Oferta pariuri online si cote The Strongest – Nacional Potosi