Ponturi Pariuri Team Secret - paiN Gaming - Bucharest Major - Dota 2


Sud-americanii pot produce surpriza

Marti, de la ora 11:30, avem partida Team Secret – paiN Gaming, in Round 3 Mid de la Bucharest Major. Cine va pierde aceasta disputa, va juca apoi cu sabia deasupra capului.

Team Secret

Cota 1.15

paiN Gaming

Cota 5.00

Team Secret a avut din nou un TI dezamagitor, cu doar locul 9-12, iar asta a dus la schimbari – Ace in locul lui MP, in timp ce Fata l-a substituit pe KheZu. Rezultatele ulterioare au confirmat ca Puppey a luat o decizie potrivita – Secret avea sa ia locul secund la ESL One Hamburg, sa castige DreamLeague Season 8 si Captain’s Draft 4.0 si sa ocupe pozitia 3/4 la ESL One Genting. Iar acest rezultat din urma fara Fata, inlocuit temporar de Ohaiyo.

La ESL One Katowice a fost un loc 5/6, insa a fost o aglomeratie uriasa de echipe mari in primele 6. A castigat prima partida, contra celor de la coL, insa n-au miscat deloc impotriva celor de la VGJ. Thunder. Alegerea lui MidOne de-a juca quas-wex Invoker s-a dovedit neinspirata, iar mid-ul celor de la Secret nu prea si-a putut ajuta cu nimic echipa.

paiN Gaming este o echipa din Brazilia, una care are un inceput de an fenomenal – locurile 5/8 la Captain’s Draft 4.0 si 5/6 la Galaxy Battles II, plus calificari la WESG, Dota 2 Asia Championships, DreamLeague Season 9, EPICENTRE XL si, evident, Bucharest Major. Au fost niste schimbari de efectiv, insa echipa arata, in acest moment, astfel – hFn, Rayuur, tavo, KINGRD si Duster.

Din pacate pentru sud-americani, Rayuur n-a putut sa faca deplasarea cu echipa spre Bucuresti, astfel ca paiN a apelat, din nou, la w33ha. Romanul a mai fost alaturi de brazilieni si la Galaxy Battles II, deci a avut timp sa se obisnuiasca cu stilul de joc. A inceput bine cu EG, insa n-a putut sa mentina ritmul si a cedat destul de clar, insa a avut o evolutie convingatoare cu VG, meci terminat dupa doar 26 de minute. KINGRD a fost magistral pe Sand King.

W33 contra celor de la Secret va fi mereu un duel interesant, atata timp cat Puppey va fi capitan acolo. Dota din America de Sud n-a fost luat in seama atata amar de vreme, insa a sosit timpul sa-si ia revansa. Dupa ce si-a instaurat dominatia in zona, in fata celor de la SG e-sports, paiN cauta si rezultate internationale. Evident, pronosticul meu are o doza de risc, insa cota, la un BO1, mi se pare buna. Orice pare posibil la acest Major.

Pronostic Team Secret – paiN Gaming: paiN Gaming castiga

Cota 5.00 la Betano

Articol scris de Paul: 8W – 1L

Oferta pariuri online si cote Team Secret – paiN Gaming