Ponturi Pariuri Team Secret - Immortals - PGL Bucuresti - Dota 2


Incepe PGL Bucuresti

Astazi, dupa ora 14:00, avem partida Team Secret – Immortals, al doilea meci al zilei de la PGL Bucuresti, un Minor gazduit de capitala, dar care se joaca fara public. Totusi, noi putem sa pariem si sper sa fim inspirati.

Team Secret

Cota 1.35

Immortals

Cota 3.00

Team Secret a avut din nou un TI dezamagitor, cu doar locul 9-12, iar asta a dus la schimbari – Ace in locul lui MP, in timp ce Fata l-a substituit pe KheZu. Se pare ca Puppey nu gaseste deloc formula castigatoare, insa macar i-a pastrat pe MidOne si YapzOr in incercarea de-a face din acest sezon, full de turnee Minor sau Majore, unul mai stralucitor. Pana acum, echipa a functionat foarte bine, jucand in mai multe calificari, inclusiv pentru Bucuresti, iar la primul Minor al stagiunii, la StarLadder i-League Invitational Season 3, s-a clasat pe pozitia 3-4.

Immortals poate ca nu spune mult ca organizatie in Dota 2, dar grupul care a impresionat in LOL a decis de curand sa-si achizitioneze si o echipa pentru Defend of the Ancients. „Norocoasa” a fost ex-MVP.phx, echipa ce s-a reunit recent dupa o pauza de 1 an de zile, timp in care componentii formatiei au evoluat prin alte parti. Astfel, QO, MP, Forev, Febby si DuBu vor sa aduca din nou aminte de echipa ce impresiona la TI6. Totusi, ceva s-a schimbat – zona de calificari, ei mutandu-se in zona nord-americana, una parca tot mai aglomerata. Vin la Bucuresti dupa ce au trecut de noua formatie a lui ppd, OpTic Gaming, scor 2-1, in finala NA.

Este o intalnire care probabil va decide ritmul celor doua echipa, insa este si o disputa de orgoliu, in speta pentru MP. Carry-ul lui Immortals pot spune ca n-a impresionat in perioada de la Secret, afisand mereu un stil prea defensiv, care parca nu-l caracteriza. La TI6, MVP.phx si Secret terminau la egalitate meciul din grupa, 1-1, trupa lui Puppey ajungand, si din cauza acestui rezultat, in lower-bracket. Baietii din Immortals se cunosc foarte bine, nu mai e vorba de acomodare, insa am observat ca mai trebuie sa petreaca putin timp pe o scena competitiva pentru a reveni la ce erau odata. Dar, din nou zic, este o partida in care nu se vor lasa usor si, chiar daca Secret mi-a placut pana acum (Ace parca e din piatra, n-are emotii), voi alege sa mizez pe un duel echilibrat.

Pronostic Team Secret – Immortals: Immortals +1,5 harti

Cota 1.60 la Betano

Articol scris de Paul: 23W – 18L

Oferta pariuri online si cote Team Secret – Immortals