Ponturi Pariuri Team Secret - coL - Perfect World Masters - Dota 2


MidOne a declarat forfait pentru acest Minor

Faza grupelor s-a incheiat la Perfect World Masters, iar miercuri dimineata avem primele sferturi de finala. De la ora 04:00, putem vedea meciul Team Secret – coL, o disputa intre doua formatii ce nu prea au impresionat pana acum in China. Cine va avea castig de cauza?

Team Secret

Cota 1.60

coL

Cota 2.25

Team Secret a avut din nou un TI dezamagitor, cu doar locul 9-12, iar asta a dus la schimbari – Ace in locul lui MP, in timp ce Fata l-a substituit pe KheZu. Se pare ca Puppey nu gaseste deloc formula castigatoare, insa macar i-a pastrat pe MidOne si YapzOr in incercarea de-a face din acest sezon, full de turnee Minor sau Majore, unul mai stralucitor.

Cu participari la 2 turnee de tip Minor si locul secund la primul Major, ESL One Hamburg, Team Secret a aratat mult mai bine, cel putin in lane phase. Mai mult calm, mai mult farm, iar asta se vede in evolutia formatiei. Sigur, draftul, mai ales in 7.07, ramane unul unic, dar Puppey merge pe conceptia ca el si coechipierii sai sa joace eroii cu care se simt bine. Pentru aventura din China, Secret n-a putut conta pe MidOne, cu unele probleme de familie, astfel ca standin a venit Cty, iar problemele de comunicare au fost evidente. Doar cu un un succes in ultimul meci din grupa, 2-0 cu Newbee, Secret a reusit s-o depaseasca pe LGD pentru locul 4, ultimul calificant in „sferturi”.

coL a suferit mai multe modificari in ultimul an, iar traseul pana azi a fost presarat cu multe probleme si hopuri greu de depasit. Dupa ratarea de la TI, Chessie si Limmp au revenit la echipa, alaturi de Moo, Zfreek si melonzz. Intr-o zona complicata, cea nord-americana, Complexity a obtinut biletele pentru StarLadder i-League Invitational Season 3, unde a luat locul 3/4, iar acum a venit in China, pentru ca mai apoi sa se prezinte si pentru Captain’s Draft 4.0.

A luat puncte fix cu cine trebuia, 2-0 cu Vega si 1-1 cu SG e-sports si s-a clasat pe locul 3 in grupa. Jocul lor se bazeaza mult pe ce scoate offlanerul, Moo, si pe implicarea suportilor.

Chiar si cu implicarea unui translator, este clar ca Secret sufera la capitolul comunicare. Cty nu stie o boaba de engleza, iar jocul sau este bazat pe mult farm, stil ce nu prea convine restului echipei. MidOne era genul de jucator ce se implica devreme in team fighturi. Totusi, chinezul este de o valoare incontestabila, iar daca Puppey poate sa-i ia un erou de confort, atunci Cty demonstreaza de ce e in stare. coL a aratat bine in multe calificari, dar formatia continua sa se sufoce atunci cand vine vorba de lanuri. Nu-mi amintesc ultimul rezultat extraordinar scos de americani. Chiar si asa „lovita” in roster cum e, Team Secret se poate impune azi. Desigur, ca-n oricare alta disputa, multe vor depinde de draft.

Pronostic Team Secret – coL: Team Secret castiga

Cota 1.60 la Unibet

Articol scris de Paul: 6W -3L

Oferta pariuri online si cote Team Secret – coL