Ponturi Pariuri Team Kinguin - Vega - Perfect World Masters - Dota 2


Kinguin este surpriza placuta de la acest Minor

Joi dimineata, de la ora 08:00, avem ultimul sfert de finala de la Perfect World Masters, Team Kinguin – Vega. Polonezii au jucat extraordinar in grupe, dar lucrurile se pot schimba acum ca se joaca in fata publicului.

Team Kinguin

Cota 1.40

Vega

Cota 2.75

Team Kinguin poate ca nu spune nimic la prima vedere, insa in Dota, echipele tind sa schimbe organizatiile destul de des. Este vorba de fosta Team Alternate, iar pentru cateva luni in 2017, Team Singularity. Sunt 5 polonezi, Exotic_Deer, Nisha, Patos, eL lisasH si kacor. Desi joaca de vreo 3 ani impreuna, parca in ultimele 3 luni au bagat cel mai bun dota din carierele lor. S-au calificat in China dupa un periplu cu victorii in fata celor de la Tuho, PENTA, mousesports si HellRaisers (2-1 in finala, dupa ce in prealabil pierdusera in fata acestora in upper-bracket). Mai vorbim si de o calificare la The Summit 8, tot dupa un ultim act castigat in fata celor de la HR.

Polonezii au reusit sa nu piarda in grupe, terminand pe prima pozitie – egaluri cu LGD, Mineski si Newbee, plus victorie cu Team Secret.

Vega este o organizatie foarte respectata in CIS, insa una care a fost nevoita sa sacrifice multe echipe in ultimii 2 ani din cauza rezultatelor nesatisfacatoare. Momentan, merge pe un roster alcatuit din ALOHADANCE, G, AfterLife, Zayac si CemaTheSlayer. Avem asadar 3 jucatori care au trecut pe la Empire ( G cu prezenta la primul TI, alaturi de Moscow Five), un tanar jucator din Kyrgyzstan ( Zayac, 18 ani) si capitanul care este alaturi de formatie de 3 ani, Cema. O compozitie destul de interesanta, dar care are mult de tras intr-o zona foarte echilibrata. Interesant este ca Vega s-a calificat la Perfect World dupa un intreg traseu prin lower-bracket. A avut nevoie de victorii cu M19, Double Dimension, Effect, Na’Vi si Empire, ultimele 3 succese fiind cu 2-1.

La primul LAN dupa o perioada indelungata, Vega n-a inceput stralucit, cu 2 infrangeri in prima zi, cu VG si coL. Apoi, egalul cu LFY, dar mai ales victoria cu SG e-sports, i-a asigurat locul 4, ultimul calificant din grupe.

Kinguin este o prezenta interesanta la acest MINOR, o formatie care a uimit in faza grupelor, insa acum vorbim de cu totul alta presiune. Vor juca in fata publicului, iar totul se poate schimba intr-o clipa. Vega nu duce lipsa de jucatori experimentati, asa ca vor aborda intr-un alt stil aceasta disputa. Cum ziceam, doar Zayac nu stie cum arata o competitie importanta. Vega a jucat slab, intr-adevar, dar increderea acumulata in cea de-a doua zi s-ar putea resimti si joi dimineata. Formatia care pierde nu pleaca acasa, insa pierde o sansa importanta la locurile fruntase. Kinguin merita sa fie favorita, dar chiar asa mare sa fie diferenta prezentata de bookmakeri? Eu cred ca nu!

Pronostic Team Kinguin – Vega; Vega +1,5 harti

Cota 1.55 la Unibet

Articol scris de Paul: 9W -3L

Oferta pariuri online si cote Team Kinguin – Vega