Ponturi pariuri - Tara Galilor vs Irlanda de Nord - Amical


Ponturi pariuri – Tara Galilor vs Irlanda de Nord – Amical

Tara Galilor vs Irlanda de Nordsursa foto: football.co.uk

Incepand cu ora 21:45, in Cardiff se va da startul unei dispute 100% britanice, acolo unde Tara Galilor si Irlanda de Nord se vor duela intr-o partida in care anticipam putine goluri.

Tara Galilor se afla intr-o perioada excelenta, reusind sa se califice in premiera la un Campionat European. Echipa condusa de Chris Coleman a terminat pe locul doi intr-o grupa dificila din care au mai facut parte Belgia, Bosnia & Herzegovina, Israel, Cipru si Andorra, pierzand doar o singura partida din cele 10, reusind sa inscrie 11 goluri, primind doar 4. Galezii dispun probabil de cea mai buna generatie din istorie, avand in componenta lotului jucatori foarte buni, in frunte cu Bale si Ramsey, cei doi fiind principalele piese in angrenajul echipei. In ultimele 9 meciuri jucate pe taram galez, „dragonii” au pierdut doar o singura data in disputa cu Olanda, reusind 12 goluri in aceste partide, incasand de doua ori mai putine. Gazdele din aceasta seara nu se vor putea baza pe cei mai importanti oameni, Gareth Bale si Aaron Ramsey nefiind convocati pentru aceasta partida.

Irlanda de Nord, ca si adversara sa, a reusit pentru prima data in istorie sa se califice la Campionatul European, izbutind sa termine prima in grupa F, avand de infruntat echipe ca Romania, Ungaria, Finlanda, Insulele Feroe sau Grecia. „Armata alb-verde” vine dupa 8 meciuri fara infrangere, in care a marcat 12 goluri si a primit 6, obtinand 4 victorii si 4 remize. Ultimul meci pierdut de nord-irlandezi a fost acum exact un an, cand erau infranti in Scotia, intr-o partida amicala incheiata 1-0. Selectionerul Michael O’Neill nu are nume cu rezonanta in lot, insa dispune de o echipa foarte bine organizata, cu un joc colectiv foarte bun, reusind in acest mod sa obtina rezultate mari, intrand astfel in istoria acestei nationale.

Echipele probabile

•Tara Galilor

Hennessey – Gunter, A. Williams, Chester, N. Taylor – Vaughan, Ledley, Allen, J. Williams – Robson-Kanu, Vokes

•Irlanda de Nord

McGovern – McNair, McAuley, Cathcart, D. Lafferty – Norwood, St. Davis, Dallas, J. Ward – K. Lafferty, Magennis

Rezultatul final al acestei partide este unul greu de anticipat, ambele formatii fiind foarte bine organizate in compartimentul defensiv, de aceea pontul ales de mine are la baza putine goluri. Ma astept la un meci extrem de echilibrat, in care cele doua vor juca mai mult la tatonare, de aceea aleg varianta in care nu se vor marca mai mult de 2 goluri in meci.

○Statistica luna martie: 26W – 1V – 21L

○Statistica luna februarie: 62W – 2V – 33L

Pronostic Tara Galilor vs Irlanda de Nord: sub 2.5 goluri, la o cota de 1.43 la NetBet

Pronostic cota mare Tara Galilor vs Irlanda de Nord: X solist, la o cota de 3.05 la NetBet

Oferta agentiilor de pariuri online pentru Tara Galilor vs Irlanda de Nord

Tara Galilor vs Irlanda de Nord