Ponturi Pariuri Spania U21 vs Croatia U21 - Calificari EURO


Ponturi Pariuri Spania U21 vs Croatia U21 – Calificari EURO

Spania U21 vs Croatia U21Sursa foto: goal.com

Astazi, de la ora 19:00, pe „El Plantio” din Burgos, are loc cea mai interesanta partida a zilei din calificarile Europeanului U21 din 2017, Spania U21 vs Croatia U21. Desi amandoua formatiile nu sunt chiar cu cel mai bun lot posibil, spectacolul n-ar trebui sa lipseasca, iar meciul sa fie pe biletul zilei.

Spania U21 este liderul din grupa de calificare din care face parte. Are 13 puncte acumulate in cinci runde, golaveraj 16-5. Cu o medie de putin peste trei goluri pe partida, ibericii au cel mai bun atac din grupa. Totusi, din cele cinci meciuri, in doua nu s-au marcat cel putin trei goluri (1-1, acasa, cu Suedia, si un 2-0, in deplasare, cu Estonia). In ultima etapa, a invins Croatia, in deplasare, scor 3-2, intr-o disputa cu trei eliminati. Chiar daca Spania are multi absenti pentru aceasta partida, din diferite motive, putem regasi jucatori ca Deulofeu, O. Torres, Saul, Munir, Mina, Jonny sau Bellerin.

Croatia U21 este imediat in spatele Spaniei in grupa de calificare la EURO. Croatii au adunat 12 puncte in cinci etape, golaveraj 14-3. Evident, singura partida in care au luat gol a fost cea din tur contra ibericilor. Aceea a fost si singura in care au cedat puncte. Cu o formatie artagoasa, dar si tehnica, Croatia poate lupta pentru locul ei la Euro pana-n ultima runda. Cu toate astea, astazi, in fata Spaniei, va trebui s-o faca fara Halilovici. Totusi, cu tinere sperante precum Krovinovic sau Perica, Croatia isi mentine anumite sanse.

Precum ziceam, in tur, Spania s-a impus cu 3-2. Acest meci este important pentru ambele combatante, deoarece Suedia este la doar trei puncte in spatele Spaniei, cu o partida in minus. Croatia a reusit sa marcheze in toate disputele de pana acum din calificari, la fel si ibericii. Probabil vom vedea aceeasi tensiune ca-n prima disputa, dar si la fel de multe reusite.

Pronostic Spania U21 vs Croatia U21 : peste 2,5 goluri, la o cota de 1,60 la Unibet

Articol scris de Paul: 29W – 21L-  1D

Oferta pariuri online si cote Spania U21 vs Croatia U21

spa