Ponturi Pariuri Sittard - Den Bosch - Eerste Divisie


Sittard a marcat de fiecare data pe teren propriu

Vineri, de la ora 21:00, avem partida Sittard – Den Bosch, din Eerste Divisie. Victoria n-ar trebui sa le scape gazdelor, care ataca promovarea directa.

Sittard este pe primul loc in Olanda 2 si ar cam vrea sa-si pastreze aceasta pozitie. Are 69 de puncte stranse in 35 de etape, golaveraj 77-41, la doua „lungimi” de NEC Nijmegen, care-i pe doi. In ultima runda, a remizat, in deplasare, cu Waalwijk, scor 1-1. Un egal norocos, venit in ultimele minute de joc. A pus capat unei serii de cinci victorii la rand, ce-i drept, dar Fortuna ramane neinfranta in ultimele 11 meciuri de campionat.

Pe teren propriu, Sittard a marcat in ultimele 20 de partide. Asa ca nu se pune problema daca Fortuna va inscrie, ci cate goluri va incasa Den Bosch.

Den Bosch se afla pe locul 13 in Olanda 2, cu 44 de puncte acumulate in 35 de etape, golaveraj 56-50. In ultima runda, a pierdut, acasa, cu Jong Ajax, scor 2-5. Astfel, a ajuns la cea de-a patra infrangere din ultimele cinci meciuri. A primit gol in ultimele sapte dispute de campionat, asa ca nu ne este greu sa identificam care parte din jocul baietilor lui Wil Boessen n-a mers.

In deplasare, Den Bosch n-a mai castigat din noiembrie anul trecut. In plus, a inscris doar 18 goluri in 17 partide.

Desi are doua puncte avans fata de NEC, clubul din Nijmegen are cu un meci mai putin disputat, asa ca Fortuna nu-si permite niciun pas gresit. Iar in fata celor de la Den Bosch, o trupa modesta in deplasare, chiar nu trebuie facute erori. In tur, Sittard s-a impus cu 4-2, insa interesant este ca Fortuna nu si-a mai invins adversara de vineri pe propria arena din 2009.

Pronostic Sittard – Den Bosch: Sittard – 1 HA

Cota 1.48 la Unibet

Pronostic cota mare Sittard – Den Bosch: 3-0 scor corect

Cota 1.50 la Unibet

Articol scris de Paul: 15W – 11L

Oferta pariuri online si cote Sittard – Den Bosch