Ponturi Tenis Schwartzman vs Pospisil - Miami (SUA)


Ponturi Pariuri Schwartzman vs Pospisil – Miami (SUA)

Schwartzman vs PospisilSursa foto: cbc.ca

Astazi, de la ora 20:00, avem o disputa foarte interesanta in primul tur de la Miami (SUA), Schwartzman vs Pospisil. In mod normal, jucatorul mai obisnuit pe o suprafata dura ar trebui sa se impuna, iar pe acest aspect voi miza si eu pe biletul zilei.

Schwartzman este un argentinian in varsta de 23 de ani clasat pe locul 85 mondial. O pozitie destul de buna tinand cont de dezavantajul clar pe care il are: masoara doar 1,70 inaltime. Totusi, Diego este un jucator tenace, tehnic, ce poate face bine faza de tranzitie, din aparare in atac. Insa de obicei toate acestea functioneaza pe zgura, acolo unde Schwartzaman se simte cel mai bine. Diego n-are tocmai cel ai bun sezon, nereusind sa lege doua victorii in cele trei turnee pe zgura din America de Sud. Iar pe hard, n-are nicio victorie la vreun jucator important in acest an. Bine, poate doar saptamana trecuta, al challengerul de la Irving (SUA), unde i-a invins pe Muller (LUX) si pe Berrer (GER). A fost insa tipul de turneu unde niciunul n-ar fi vrut sa fie prezent, acesta desfasurandu-se concomitent cu Indian Wells. Asadar, avem de-a face cu o criza de forma in acest sezon pentru micutul argentinian.

Pospisil se afla pe locul 45 mondial. Daca e sa tinem cont de faptul ca are doar trei victorii in acest an, vedem ca Vasek este intr-o cadere in clasamentul ATP. In apararea sa, toate infrangerile (opt la numar) au venit in fata unor adversari cel putin decenti. La 1,93 inaltime, prefera suprafetele rapide, evident. Cred ca nu mai trebuie dezvoltat nici faptul ca serviciul este lovitura sa cea mai buna. Vasek insa se misca destul de confortabil pe teren, dar asta nu l-a impiedicat sa piarda un set cu 0-6 in fata lui Simon (FRA) la Indian Wells, in turul secund. Dupa ce castigase prima mansa cu 6-1, Pospisil a pierdut apoi 0-6, 1-6. Un meci rar atat de prost pentru un jucator ce exceleaza la serviciu. De remarcat ar fi si dreapta sa, o lovitura destul de puternica ce-i poate aduce puncte.

Este o diferenta de inaltime de 23 de cm pe o suprafata hard. Chiar daca la Miami terenul nu este chiar cel mai rapid, cred ca cel care pleaca cu prima sansa este canadianul. Poate servi cu lift pe al doilea, poate sa-l impinga mult in spate cu dreapta pe Schwartzman. Pospisil are multe solutii pentru a castiga aceasta disputa in fata unui adversar clar inferior pe aceasta suprafata. Cotele sunt atat de echilibrate pentru ca ambii combatanti nu se regasesc in acest sezon. Totusi, eu zic sa profitam de aceasta posibilitate.

Pronostic Schwartzman vs Pospisil: Pospisil castiga, la o cota de 1,63 la Unibet

Articol scris de Paul: 27W – 20L – 1D

Oferta pariuri online si cote Schwartzman vs Pospisil

pos