Ponturi Pariuri Salzburg vs Admira - Tipico Bundesliga


Ponturi Pariuri Salzburg vs Admira – Tipico Bundesliga

Salzburg vs AdmiraSambata, de la ora 17:00, Salzburg vrea sa-si continue seria impresionanta de meciuri fara infrangere in campionat.  Salzburg vs Admira  pare un meci cu mule reusite, frumos si de luat pe biletul zilei.

Salzburg este pe locul secund in Austria, cu 21 de puncte in 11 partide, golaveraj 26-17. Dupa o serie de noua meciuri fara infrangere in competitia interna, campioana din stagiunea trecuta s-a apropiat la doar un punct de liderul Rapid Viena.  In cele cinci dispute de pe teren propriu, Salzburg a primit gol in patru dintre ele, scapand fara sa incaseze doar in meciul du Altach, scor 2-0. In ultima runda, Salzburg a invins liderul, Rapid Viena, chiar in fieful acesteia, scor 2-1.

Admira se afla pe locul patru in clasament, cu 20 de puncte dupa primele 11 runde, golaveraj 18-12, fiind la unul dintre cele mai bune sezoane din ultimul deceniu. Admira, formatie obisnuita mai degraba cu locurile din josul clasamentului, a marcat in patru din cele cinci meciuri din deplasare, doar la Viena, cu Rapid, pierzand fara sa marcheze, scor 0-2. In ultima runda, Admira a castigat clar la Mattersburg, scor 4-0.

Sezonul trecut, Salzburg s-a impus cu 4-0 pe ,teren propriu, si 4-1, in deplasare, in timp ce in tur s-a inregistrat un rezultat de egalitate, scor 2-2.  In sase din ultimele zece intalniri directe, Admira a reusit sa-si aduca contributia pe tabela de marcaj.

Pronostic Salzburg vs Admira: Admira marcheaza, la o cota de 1,61 la Sportingbet

Pronostic cota mare Salzburg vs Admira: 2/1, la o cota de 17,00 la Sportingbet

Articol scris de Paul: 16W – 5L

Oferta pariuri online si cote Salzburg vs Admira

salz