Ponturi pariuri online la Romania - Spania


Ponturi pariuri online la Romania – Spania

Acest meci cu Spania este cu siguranta cel mai important test pentru „tricolori” inainte de Euro, dupa duelul cu Lituania in care formatia noastra s-a impus greu cu 1-0 acum dam fata in fata cu detinatoarea titlului european. Cele doua formatii s-au intalnit ultima oara intr-un amical, castigat de Romania cu 1-0, au fost si 2 jocuri oficiale la Euro (’96 si ’84), in care o data s-a impus Spania iar o data am remizat.

Iordanescu o sa trimita in teren tot ce are ma bun la dispozitie, se pare ca varf va fi Florin Andone care evolueaza in liga a 2-a din Spania insa in sezonul trecut a jucat si in La Liga, el cunoaste multi jucatori in actualul lot al spaniolilor.

Romania: Tătărușanu – Săpunaru, Chiricheș, Dr. Grigore, Toșca – Pintilii, Hoban – Ad. Popa, N. Stanciu, Stancu – Fl. Andone

Oaspetii vin dupa un meci amical dificil, joi au jucat cu Italia iar del Bosque a folosit un 11 aproape de ideal, acum presa de specialitate asteapta multe modificari.

Spania: Casillas – Mario Gaspar, Bartra, Nacho, Jordi Alba – Sergi Roberto, Koke, Isco – D. Silva, Pedro, Nolito

Joaca Romania altceva?

Dupa ultima impresie lasata de selectionata noastra nu ne facem sperante ca vom vedea un rezultat bun, dar, trebuie sa tinem cont si de adversar – Lituania nu a propus nimic din punct de vedere ofensiv, a stat la cutie, fara chef de joc. Acum cu spaniolii nu se va intampla acelasi lucru, cu siguranta vom vedea o dominare din partea lor, incercand sa dea gol/goluri. La amicalul cu Italia din luna noiembrie a anului trecut am avut un 2-2 extrem de spectaculos, asta pentru ca Squadra Azzurra a iesit mult la joc si a lasat spatii in defensiva.

Ambele dau gol 2.20 Netbet
2.18 unibet_mic
2.10 Sportingbet

Cine castiga?

Cand vad titlurile prin presa noastra cu „Spania vine la Cluj cu rezervele” ma apuca rasul, ca doar un singur jucator din aceste „rezerve” face cat tot lotul nostru, si aici ma refer desigur la Silva. Pana la egalul cu Italia, ibericii aveau 7 victorii consecutive, daca vor tratata meciul serios (nu ar avea de ce sa nu o faca) ar trebui sa se impuna. Iar daca oaspetii se vor impune probabil se vor marca si peste 2.5 goluri, nu vedem o tactica ultra defensiva din partea Romaniei, care trebuie sa vada la ce nivel se afla cu adevarat.

Spania si peste 2.5 2.90 Sportingbet
2.80 Netbet

Cine marcheaza pentru noi?

In amicalul de acum cateva zile sustinut de „tricolori” la Giurgiu atacantii nu si-au facut treaba, e drept ca nu avut nici prea multe mingi insa au dezamagit, golul nostru fiind marcat de Stanciu. Netbet ne ofera o cota mare, ce merita incercata daca suntem pasionati de astfel de pariuri, Stancu, care desi nu e varf, el joaca undeva in stanga apare de multe ori la finalizare are o cota de 5.35 sa inscrie in poarta lui Casillas.

Stancu da gol 5.35 Netbet
5.30 unibet_mic
3.60 Sportingbet