Ponturi Pariuri LGD vs EHOME - Frankfurt Major - Dota 2


Ponturi Pariuri LGD vs EHOME – Frankfurt Major – Dota 2

LGD vs EHOMEJoi, de la ora 15:30, ora aproximativa, va avea loc un duel 100% chinezesc in turul 3 din Lower-Bracket, LGD vs EHOME. Probabil ca fanii stilului de joc asiatic se vor delecta cu acest meci, iar noi il vom lua pe biletul zilei. Invingatoarea va juca in turul urmator cu VG.

LGD este printre cele mai bune echipe de dota din China inca din 2009. Rosterul actual este format din Sylar (1), Maybe (2), rOtK (3) – capitan, MMY! (4) si ddc (5). Au fost in aceeasi grupa cu Team Secret, Cloud9 si NewBee Young. Au inceput contra americanilor de la Cloud9, fosta Throw9 (pentru cunoscatori). Surprinzator, au pierdut jocul doi, chiar daca Maybe a fost pe Shadow Fiend si Sylar pe Queen of Pain, dar in decisiv Maybe pe Ember Spirit a fost letal, iar LGD intampina meciul cu principala favorita, Team Secret, cu un moral mai ridicat. Dar acest lucru nu prea le-a folosit la nimic, pentru ca Puppey, considerat cel mai bun suport din lume, a jucat pe principalii sai eroi: Ancient Apparition si Chen. Astfel, LGD a pierdut sec, 2-0. Dar calificarea in Upper-Bracket avea sa se decida tot contra celor de la Cloud9, iar chinezii n-au vrut sa mai repete greselile din prima partida. Asa ca nu le-au mai dat nicio sansa americanilor. rOtK a facut doua meciuri excelente, pe Clockwork si pe Earthshaker, iar cei doi carry au stiut sa profite de spatiul creat. In Upper-Bracket, au dat peste CDEC, cea mai in forma echipa din China. Cu un Agressif foarte agresiv pe Phantom Lancer si Ember Spirit, CDEC si-a asigurat trecerea mai departe cu 2-0. Dar sortii n-au fost potrivnici cu LGD. In Lower-Bracket i-au intalnit pe peruvienii de la unknown.xiu, formatie calificata in mod surprinzator la acest Major. A fost 2-0 pentru LGD, dar totul putea lua o alta intorsatura daca unknown nu incerca un Roshan intr-un moment neinspirat in meciul 2.

EHOME este una dintre cele mai vechi echipe de dota 2 si unul dintre pilonii acestui joc. Cty (1), old chicken (2), eLeVeN (3), LaNm(4/5) – capitan, si KaKa (4/5) fac parte din echipa in acest moment. Au picat in grupa cu CDEC, Mineski.dota2 si Alliance. Daca de suedezi au trecut lejer, 2-0, de CDEC s-au incurcat grav, pierzand cu 0-2. Cty n-a facut fata pe doi eroi foarte buni de late game, Juggernaut si Spectre, asta desi farmul a fost cat de cat decent. A urmat partida decisiva cu Mineski.dota2. Filipinezii au avut in cele doua meciuri un draft clasic, in timp ce EHOME a incercat in al doilea joc sa combine un Slark si un Viper, lucru ce nu le-a iesit de vreme ce au pierdut cu 2-0. Asadar, EHOME a fost nevoita sa urmeze lungul drum din Lower-Bracket. Primii oponenti: NewBee Young. O formatie ofensiva, insa care am vazut ca se extinde mult atunci cand nu e cazul. Asa a fost si acum, intr-un meci in care au pierdut multe lupte 5vs5 importante si au oferit astfel sansa celor de la EHOME sa treaca mai departe. A urmat Vega Squadron, in teorie un adversar mult mai puternic. Asa a si fost, cel putin in primul joc. Dar europenii au pierdut o importanta lupta 5 vs 5 langa Roshan in late game, iar asta a insemnat pierderea jocului. Al doilea episod a durat doar 30 de minute, iar EHOME a trecut mai departe.

Cu o prestatie nu foarte buna in grupe, EHOME pare sa-si revina. Dar desi LGD pare outsidera daca privim cotele, eu cred ca au sanse reale sa castige acest duel. Cu siguranta vor lua un joc macar. Cele doua echipe s-au intalnit la inceputul lunii in calificarile asiatice pentru The Summit 4, EHOME castigand cu 3-2. Tot EHOME s-a impus si la Nanyang Championship, scor 2-0. A venit insa vremea revansei? Eu asa cred. Prevad ca duelul se va da intre perechile de carry din cele doua echipe.

Pronostic LGD vs EHOME: LGD +1,5 HA, la o cota de 1,40 la Unibet

Articol scris de Paul: 19W – 6L

Oferta pariuri online si cote LGD vs EHOME

lgd