Ponturi Pariuri Konta vs Azarenka - Miami (SUA)


Ponturi Pariuri Konta vs Azarenka – Miami (SUA)

Konta vs AzarenkaSursa foto: tennis.com

Astazi, de la ora 20:00, are loc primul „sfert” al zilei de pe tabloul feminin de la Miami, Konta vs Azarenka. Meciul are o favorita clara, iar acest aspect ar trebui sa ne indice un pronostic ferm pentru biletul zilei.

Konta se afla pe locul 23 in clasamentul fetelor si are probabil cel mai bun start de sezon din cariera. Are cinci infrangeri, insa semifinala de la Australian Open cantareste mult, atat in palmaresul ei, cat si in drumul spre Singapore. Desi a ajuns la aproape 25 de ani, Johanna n-are niciun titlu important in cariera. Daca e sa tinem cont ca la inceputul sezonului trecut nici nu era in top 100, am zice ca britanica s-a descurcat excelent pana acum.  La Indian Wells a prins doar „optimi”, in timp ce la Miami le-a depasit pe Kovinic (MNE), Vesnina (RUS) si Niculescu (ROM) pentru a ajunge pana in aceasta faza a competitiei. Am putea spune ca serviciul este arma principala, insa Konta are un arsenal intreg de lovituri, fiind o jucatoare all-court.

Azarenka cred ca nu are nevoie de prea multe prezentari. Sportiva din Belarus este in sfarsit in top 8 dupa un 2014 plin de accidentari si un 2015 de tranzitie. La 26 de ani, Vika mai are inca multi ani de acum inainte in topul mondial. Are 19 titluri in cariera, dintre care doua au venit chiar in acest sezon. Unul de inceput la Brisbane (AUS) si altul la Indian Wells (SUA). La Australian Open s-a oprit in faza „sferturilor”, fiind oprita de Kerber (GER). La Miami, a dispus de Puig (PUR), Linette (POL) si Muguruza (SPA). Doar in ultimul meci, Vika a intamplinat probleme, avand nevoie de doua tie-breakuri pentru a trece de iberica.

Cum spuneam, pe Azarenka o cunoastem cu totii. Prefera suprafetele rapide, unde isi poate pune in valoare backhandu-ul. Serveste bine si se concentreaza excelent in momentele cheie. Este un fel de Serena cu mai putine erori nefortate, dar si cu lovituri ceva mai spre centrul terenului. Jucatoarea din Belarus este si una dintre cele mai bune tenismene la retur din circuit, asadar serviciul lui Konta va trebui sa fie la inaltime. Daca acesta va pica, atunci britanica va ramane fara principala sa arma. Nu cred ca ma hazardez daca spun ca Azarenka poate castiga acest meci in minimum de seturi, insa voi lua un pronostic ce ne asigura si-n cazul unei surprize uriase.

Pronostic Konta vs Azarenka: sub 2,5 seturi, la o cota de 1,44 la Unibet

Articol scris de Paul: 35W – 28L – 2D

Oferta pariuri online si cote Konta vs Azarenka

aza