Ponturi Pariuri Joshua - Parker - Box


Recordul unuia va cadea

Sambata noaptea, undeva in jur de ora 00:30, pe „Cardiff’s Principality Stadium”, avem disputa Joshua – Parker, in care se pun la bataie centurile WBA, IBF, IBO si WBO. Sunt asteptati 80 000 de oameni in tribune, majoritatea sa-l sustina pe starul boxului modern, Anthony Joshua.

Joshua

Cota 1.17

Parker

Cota 5.50

Joshua este sportivul care va domina aceasta lume a boxului, indiscutabil. Puternic, rapid, carismatic, Anthony n-a pierdut niciun meci in cariera sa de profesionist, castigand 20. Cate prin KO? Ei bine, toate 20. Chiar si gigantul Klitschko a fost trimis la podea de britanicul de 28 de ani si 1.98 inaltime. Ultima lupta a fost contra lui Carlos Takam, din Camerun, insa n-a fost cel mai reusit meci facut de Joshua. Africanul a cedat prin KO tehnic, dar abia in runda a 10-a. Pentru standardele impuse de Anthony, destul de tarziu in meci.

Parker este un neozeelandez cu origine samoane in varsta de 26 de ani. Nici el n-a cunoscut gustul infrangerii la profesionisti, castigand toate cele 24 de dispute, 18 prin KO. Totusi, ultimele trei succese au venit toate la decizie, iar doua dintre ele la split-decision. Asta in conditiile in care mai toti specialisti pun aceasta serie de victorii a lui Joseph pe faptul ca niciodata n-a dat peste un adevarat luptator, un boxer de mare clasa. Increderea nu este totusi un element care sa-i lipseasca lui Parker. „Nu ma tem de nimic, poate doar de parintii mei. Am sange samoan, suntem un popor de razboinici. Pur si simplu asa sunt construit”, a spus sportivul de 1.93 inaltime, conform The Telegraph.

Este greu sa gasesti pe careva care sa mearga pe Parker, iar motivele sunt mai multe – Joshua are lupte considerate mai grele in picioare, un reach mai mare cu vreo 10 cm, lovituri mai puternice. „In box se poate intampla orice, de-asta e un sport asa frumos. Mai ales la categoria grea. Il vad pe Joshua favorit clar, cred ca se va termina inainte de limita,” crede Mihai Leu, conform Sport.ro. De aceeasi parere este si alt mare boxer roman, Leonard Doroftei, chiar daca Mosu’ nu l-ar vrea pe Joshua dominand acest sport. In Marea Britanie, dar si peste tot in lume, toti spun acelasi lucru – Anthony va domina lupta incepand din prima runda, iar Parker nu are cum sa reziste in defensiva. Si nici nu cred ca va aborda aceasta tactica, pentru ca este aproape imposibil sa-l eviti pe Joshua in ring. Astfel, aceasta cota mi se pare extrem de buna, deoarece niciunul se va menaja. Vom vedea spectacol demn de categoria grea!

Pronostic Joshua – Parker: sub 9,5 runde

Cota 1.44 la Unibet

Pronostic cota mare Joshua – Parker: sub 5,5 runde

Cota 2.65 la Unibet

Articol scris de Paul: 42W – 28L

Oferta pariuri online si cote Joshua – Parker