Ponturi Pariuri Guangzhou R&F - Dalian Yifang - China Super League


Banii n-au adus fericirea pentru Dalian

Sambata, de la ora 13:35, avem partida Guangzhou R&F – Dalian Yifang, din campionatul Chinei. Oaspetii au suferit o infrangere groaznica in prima runda, se vor putea recupera acum?

Guangzhou R&F a avut un sezon decent (locul 5), tinand cont de valoarea lotului, dar si de numele antrenorului, unul mai normal – Dragan Stojkovic. Sarbul mai antrenase doar pe Napoya Grampus, timp de cinci sezoane. Pe teren propriu, R&F n-a pierdut de 9 meciuri oficiale. A marcat cel putin trei goluri in 8 dintre ultimele 10 partide de acasa.

In prima runda, a fost protagonista unui duel senzational, o victorie, 5-4, la rivala Guangzhou Evergrande. Zahavi, cu o „tripla” a fost omul decisiv pentru oaspeti.

Dalian Yifang este o nou-promovata, una care a investit serioas inainte de-a pune, din nou, piciorul in prima liga. Dar asa cum se mai stie, banii nu aduc fericirea. Cel putin nu mereu. Desi i-a adus de la Atletico Madrid pe Nico Gaitan si pe Ferreira Carrasco si, in plus, l-a achizitionat pe Jose Fonte de la West Ham, Dalian a pierdut de-o maniera incredibila in prima runda, 0-8 la Shanghai SIPG.

Sigur, si gazdele au avut jucatori de zeci de milioane de euro, dar chiar atat de mare sa fie diferenta intre chinezii lui SIPG si cei de la Yifang? Este clar ca Fonte, Carrasco si Gaitan mai au nevoie de timp de adaptare. In plus, m-a surprins faptul ca Nico a jucat „9” fals in prima partida a sezonului.

Din nou o disputa in deplasare pentru Dalian, iar premisele nu sunt unele optimiste. R&F este o forta pe plan ofensiv atunci cand joaca acasa, iar oaspetii ne-au aratat ca daca incep sa primeasca, nu mai stiu sa se opreasca. Este clar o chestie de ordin tactic si nu cred ca va fi rezolvata prea curand. Asadar, un pariu pe numarul de goluri este aur curat aici.

Pronostic Guangzhou R&F – Dalian Yifang: peste 2,5 goluri

Cota 1.40 la Winmasters

Pronostic cota mare Guangzhou R&F – Dalian Yifang: 4-0 scor corect

Cota 16.25 la Winmasters

Articol scris de Paul: 19W – 5L

Oferta pariuri online si cote Guangzhou R&F – Dalian Yifang