Ponturi pariuri Germania vs Anglia - Amical


Ponturi pariuri Germania vs Anglia – Amical

Germania vs Anglia

Sursa foto: shamrockirishbar

Amical sub teroare

Desi este vorba de un amical, este tentant de plasat pe biletul zilei duelul Germania vs Anglia. Acesta va incepe sambata, la ora 21:45, pe Olympiastadion, transmis fiind de Dolcesport 1.

Germania a avut parte de agitatie in precedentele doua partide amicale programate sa se desfasoare. Evident, vorbim despre meciurile cu Franta si Olanda, la care teroarea a fost cuvantul de ordine. Amicalul cu Olanda, din 17 noiembrie, a fost amanat dupa ce politistii au gasit mai multe indicii ce duceau catre un atac terorist. In afara de aceasta partida, nemtii vor mai disputa 3 amicale pana la debutul Campionatului European. Este vorba despre duelurile cu Italia, Slovacia si Ungaria. Selectionata lui Joachim Low a castigat o singura data in precedentele 5 meciuri test.

Gazdele nu il pot folosi in duelul Germania vs Anglia pe Max Kruse.

Anglia a primit gol doar intr-una din precedentele 6 partide, indiferent de statutul lor. Se intampla in cea din 13 noiembrie, impotriva Spaniei, scor 0-2. Patru zile mai tarziu englezii se impuneau in fata Frantei cu 2-0. A fost singura victorie din ultimele 4 meciuri test Dupa aceasta partida, nationala antrenata de Roy Hodgson va mai disputa 4 amicale pana la Campionatul European.

Hart, Sterling si Rooney nu vor juca la oaspeti in duelul Germania vs Anglia, in vreme ce Bertrand reprezinta o incertitudine.

Germania vs Anglia declaratii

Joachim Low (selectioner Germania): „Vom incerca lucruri noi, poate chiar de la inceput. Rezultatul nu este atat de important, dar acestea (cu Anglia si Italia) sunt ultimele doua meciuri inainte de a ne alege lotul pentru EURO 2016”. (express)

Ultima oara cele doua s-au intalnit in luna noiembrie a anului 2013, nemtii impunandu-se cu 1-0 la Londra. De altfel, in ultimele 5 dueluri s-a impus formatia oaspete, indiferent de numele ei. Nu socotim aici si intalnirea de la CM 2010 din Africa de Sud, cand nemtii au invins cu 4-1.

Germania a dat impresia in ultimele amicale ca nu joaca la rezultat si, din declaratia lui Low, asa va face si acum, dar si cu Italia, am indrazni sa spunem. In schimb, Anglia trateaza cu seriozitate si meciurile amicale, suferind o singura infrangere in precedentele 10 astfel de meciuri. Astfel, pe biletul zilei vom plasa faptul ca nemtii nu se vor impune. O alternativa pe biletul zilei este cea conform careia Vardy va inscrie in duelul Germania vs Anglia. Daca acesta nu va juca, lucru putin probabil, miza va fi rambursata.

Pronostic Germania vs Anglia: Egal sau Anglia, la o cota de 2.28 la unibet

Pont secundar Germania vs Anglia: Vardy inscrie, la o cota de 4.6 la unibet

Scris de Radu

Ponturi fotbal martie 2016: 21W – 2V – 15L

Pentru super amicalul de astazi, Germania – Anglia,  casa de pariuri online Netbet propune o cota marita pentru o victorie a Germaniei:

cota marita la pariurile online Germania - Italia