Ponturi Pariuri Elvetia vs San Marino - Preliminarii CE 2016


Ponturi Pariuri Elvetia vs San Marino – Preliminarii CE 2016

Elvetia vs San MarinoVineri, de la ora 21:45, Elvetia va incerca sa faca un pas urias spre Euro 2016. Elvetia vs San Marino este o partida in care se pune doar problema scorului, nicidecum a invingatoarei. Biletul zilei sigur va cuprinde si aceasta infruntare, cu handicapul aferent.

Elvetia se afla pe locul secund in grupa E, cu 15 puncte acumulate in opt partide, golaveraj 16-8. In ciuda infrangerii cu Anglia din ultima runda, 0-2, pe Wembley, Elvetia apropae si-a asigurat calificarea cu doua etape in urma, in aceea revenire senzationala in ultimele 10 minute cu Slovenia, acasa, de la 0-2 la 3-2. Lichsteiner este singura absenta importanta pentru Petkovic.

Echipa probabila a Elvetiei:

Sommer – Schar, Klose, Rodriguez, Moubandje – Kasami, Inler, Xhaka – Mehmedi, Shaqiri, Drmic

San Marino este, bineinteles, pe ultimul loc in grupa, cu un singur punct in opt etape, un 0-0 smuls cu Estonia, pe teren propriu. Au un golaveraj dezastruos, 1-27, golul venind impotriva Lituaniei, in ultima runda, si stopand o lunga perioada de seceta in meciurile in deplasare din preliminarii. In partidele departe de casa cu adversarele care conteaza din aceasta grupa, Anglia si Slovenia, San Marino a incasat 11 goluri.

In tur, Elvetia s-a impus cu 4-0, intr-un meci in care au sutat de 15 ori pe poarta micutului stat, au ratat un penalti si au avut 71% posesie. Sunt putine sanse ca San Marino sa scape fara cinci goluri primite in aceasta partida.

Pronostic Elvetia vs San Marino: Elvetia -4,5 HA, la o cota de 1,62 la Bet365

Pronostic cota mare Elvetia vs San Marino: 6-0 scor corect, la o cota de 6,50 la Bet365

Articol scris de Paul:10W – 1L

Oferta pariuri online si cote Elvetia vs San Marino

elv