Ponturi Pariuri EG vs CDEC - Frankfurt Major - Dota 2


Ponturi Pariuri EG vs CDEC – Frankfurt Major – Dota 2

EG vs CDECMiercuri, de la ora 18:30, are loc primul meci din turul 2 de Upper-Bracket de la Frankfurt Major, o disputa intre cele doua finaliste de la TI5, EG vs CDEC. Asadar, pentru iubitorii de Dota 2 si nu numai, in zilele urmatoare va voi propune cateva pronosticuri pentru acest turneu dotat cu premii in valoare de 3 milioane de dolari. Este a treia zi de Main Event, in prealabil avand loc meciurile din grupe. N-au fost surprize majore, toate cele patru echipe din turul 2 de Upper-Bracket fiind si principalele patru favorite la castigarea trofeului. Dar, pe biletul zilei, voi merge pe americani, ce au in persoana tanarului „SumaiL” noua stea a scenei profesioniste de Dota.

EG este detinatoarea trofeului celui mai important turneu dintr-un an competitional, The International (TI). Inainte de a veni la Frankfurt, EG a jucat finala de la MLG World Finals cu Team Secret, pierzand cu 3-1. De altfel, in cele trei partide pana-n finala au pierdut cate un joc. Roosterul este format din Arteezy (pozitia 1), revenit la echipa dupa scurta aventura de la Team Secret, SumaiL (pozitia 2), Universe (3), Fear (4) si ppd (5), care este si capitan. Au fost repartizati in grupa cu Fnatic, Virtus.pro si Vega Squadron. Au castigat meciul de debut, cu Fnatic, scor 2-1, dar nu fara emotii. EG a cedat primul joc, dar a revenit apoi profitand de faptul ca pentru Fnatic n-a functionat deloc combo-ul Io+Tiny, iar Mushi, care nici el nu mai stie ce joaca in echipa, nu s-a descurcat pe o Lina core. Jocul trei a fost pur si simplu istorie, cu SumaiL dominand pe Timbersaw si cu Mushi ratand cel putin cinci fisuri pe Earthshaker. A urmat o alta victorie, cu Virtus.pro, tot 2-1, si astfel avansarea in primul tur din Upper-Bracket. Dar din nou, EG a fost foarte aproape de infrangere cu est-europenii. Virtus.pro a surprins in primul joc cu un Vengeful Spirit carry, dar in decisiv, Universe, cu Tuskar, a demonstrat de ce este considerat unul dintre cei mai buni offlaneri. In Main Event, surprinzator sau nu, EG a trecut cu 2-1! de Vega Squadron in mare pentru au decis sa joace in meciul 2 cu Invoker pe SumaiL, desi Vega avea deja in draft Doom. In decisiv, Arteezy a crescut masiv pe AntiMage, unul dintre cei mai buni eroi de late, pana prin minutul 50-60.

CDEC a surprins la TI5, ajungand in finala, si chiar si acum prestatiile chinezilor sunt formidabile. Au fost in grupa cu Mineski.Dota2, EHOME si LGD. Echipa este formata din Agressif (1), Shiki (2), Xz (3), Q (4) – capitan, si garder (5). Au dispus, greu, de Mineski, scor 2-1, dupa ce au fost surprinsi in jocul doi de alegerea filipinezilor, un Gondar, erou ce i-a incurcat rau de tot. In decisiv, l-au ales ei si au obtinut victoria. Partida cu EHOME a fost ceva mai lejera, batalia chinezilor fiind practic decisa de Agressif si al lui Gyrocopter, selectat in ambele jocuri. In Main Event, CDEC n-a scapat de conationali si au dat peste LGD. Cu un Shiki agresiv in early game pe Queen of Pain in ambele jocuri, CDEC a trecut mai departe, scor 2-0. Dar scena de dota din Asia este mult diferita fata de restul lumii, asa ca partida cu EG va fi interesanta si din punct de vedere strategic.

Cele doua echipe s-au intalnit si la TI5, CDEC castigand in grupa, scor 2-0, dar pierzand finala, scor 1-3. Un singur jucator nu mai este in cele doua echipe de atunci, AUI_2000, care a fost inlocuit imediat dupa competitie de Arteezy. EG vs CDEC va fi echilibrat, fara doar si poate. Sunt multi jucatori valorosi in cele doua echipe, chiar toti as putea spune, dar SumaiL este genial. Chiar daca noul meta nu-i mai permite sa joace (la fel de des) Storm, evolutiile de pe Queen of Pain sau Timbersaw au fost fabuloase la acest Frankfurt Major. Daca el va fi in forma, iar ppd va avea un draft bun, cred ca EG se poate impune. Posibil 2-1.

Pronostic EG vs CDEC: EG castiga, la o cota de 1,57 la Netbet

Articol scris de Paul: 18W – 6L

Oferta pariuri online si cote EG vs CDEC

eg