Ponturi Pariuri EG - Newbee - ESL One Katowice - Dota 2


Newbee a castigat ultimul ESL One

Vineri, in jur de ora 16:00, aflam ultima sfert-finalista de la ESL One Katowice, in urma duelului EG – Newbee. Din pacate, una dintre aceste doua formatii va pleca acasa.

EG

Cota 2.40

Newbee

Cota 1.50

EG are ceva timp de la ultimul rezultat impunator pe scena competitiva de Dota 2. Este vorba de Manila Masters, in mai anul trecut. De atunci, rezultate mai degraba dezamagitoare, iar asta a dus la mai multe schimbari de roster, inclusiv o noua plecare a lui Universe, de data asta la Fnatic.

Dupa un loc 3/4 la ESL One Genting luna trecuta, Arteezy & co. au inceput prost turneul din Polonia, pierzand rapid prima partida, cu LGD. Traseul in lower-bracket, totusi, n-a fost chiar complicat. Experienta si valoarea jucatorilor a fost vitala in victoria cu Infamous, 2-0, iar disputa cu Team Kinguin putea sa fie mult mai complicata, dar EG si-a atins de fiecare data timming-ul in cele doua meciuri, castigand tot cu 2-0.

Newbee este oficial numarul unu in Asia, multumind si fanii dupa titlul de la ESL One Genting. Desigur, n-a fost vorba doar despre trofeu, ci si despre succesul din finala, 3-2 cu Liquid, echipa ce daduse cu asiaticii de pamant in ultimul act de la TI, scor 3-0.

A inceput ezitant, cu o infrangere in fata celor de la Team Kinguin. Evident, n-au avut apoi emotii cu Na”Vi, scor 2-0, intr-un match-up ce pare foarte favorabil, insa apoi erau s-o comita cu LGD. Aveau 1-0, dominau meciul 2, cu Sniper avand 7-0, dar cumva au reusit sa-si piarda concentrarea timp de 3-4 minute si totodata partida. Aveau sa castige meciul 3, desi LGD a avut mai multe killuri.

EG – Newbee este intotdeauna un duel frumos, unul pe care l-am vazut anul trecut la doua turnee importante, TI si ESL One Hamburg. Amandoua disputele au fost castigate de asiatici. Ca intotdeauna in ultima vreme, Sccc arata senzational, si mai are in spate si o echipa stabila, care pare capabila sa execute orice-si propune. Despre nici un meci de Dota 2, la nivelul asta, nu poti sa spui ca merge intr-o directie dinainte de draft, insa daca lucrurile vor fi undeva 50-50, cred ca Newbee are prima sansa.

Pronostic EG – Newbee: Newbee castiga

Cota 1.50 la Unibet

Articol scris de Paul: 26W – 23L

Oferta pariuri online si cote EG – Newbee