Ponturi Pariuri : Cele mai mari cote Europa League


Ponturi Pariuri : Cele mai mari cote Europa League

Desi nu este la fel de spectaculoasa ca si Champions League, a doua competitie fotbalistica a Europei se reia astazi – competitie care insa este foarte apreciata de pariori. Avem nu mai putin de 16 meciuri, oferta este foarte bogata iar toate casele de pariuri online se intrec in oferte.

M-am gandit sa fac un mic tur prin ofertele caselor de pariuri online, si sa vad unde gasim cele mai mari cote unde putem paria ponturile si pronosticurile oferite pe siteul nostru.

Unibet, lider de piata in acest moment in Romania si pentru a doua oara consecutiv castigatoar al prestigiosului premiu „International Gamming Awards 2015” are de departe cea mai bogata si complexa oferta de pariere, cotele cele mai mari la pariuri : pe cornere, pe cartonase, handicapuri asiatice , marcatori si performante jucatori, pariuri speciale si multe altele.

DESCHIDE ACUM GRATUIT UN CONT UNIBET SI IA BONUSUL DE 150 RON PARIU FARA RISC!

 

Printre pariurile mele favorite sunt „Speciale Jucatori” unde de asemenea avem o oferta foarte bogata:

DESCHIDE ACUM GRATUIT UN CONT UNIBET SI IA BONUSUL DE 150 RON PARIU FARA RISC!

Daca va place acest tip de pariere cu siguranta UNIBET este locul unde gasiti cele mai mari cote! Aici puteti paria ponturile si pronosticurile voastre la pariuri sportive!

Eu va urez sa fiti foarte inspirati, sa alegeti cele mai bune pariuri si sa ne auzim deseara cu cat mai multe bilete castigatoare la pariuri!