Ponturi Pariuri Aurora - J Wilstermann - Bolivia


Asteptam o disputa cu multe cartonase

Duminica seara, de la ora 21:00, avem partida Aurora – J Wilstermann, din campionatul Boliviei. Tinand cont de eliminarea oaspetilor din Copa Libertadores, vom avea un meci tensionat?

Aurora a inceput atat de tare campionatul, 2-0 pe teren propriu cu The Strongest, inca am crezut ca nou-promovata este capabila de lucruri marete in acest sezon. Apoi, am cam vazut de ce este capabila – doua infrangeri, ambele in deplasare, 0-3 cu Royal Pari si 0-1 contra celor de la Blooming, plus un egal, acasa, cu Sport Boys, 2-2.

In patru partide, a luat 12 cartonase galbene si unul rosu.

J Wilstermann a inceput cu o infrangere grea, 1-5 la Bolivar, dar apoi s-a redresat destul de frumos – 4-0 cu Destroyers si 1-0 cu Oriente Petrolero, ambele partide pe teren propriu. Pe fondul acestor victorii, Wilstermann a parut capabila sa intoarca si acel 0-4 din play-off-ul pentru Copa Libertadores, contra brazilienilor de la Vasco da Gama.

Au castigat tot cu 4-0, insa aveau sa piarda apoi la penaltiuri. A incasat 10 cartonase galbene in cele trei dispute din campionat.

Eliminarea dramatica din Copa Libertadores n-are cum sa convina oaspetilor, care vor fi destul de agitati. Vorbim despre o suma importanta de bani pierduta, iar faptul ca acest joc se disputa la doar cateva zile dupa acel eveniment nu face decat sa cred ca emotiile negative n-au disparut. Pe teren propriu, Aurora este o trupa agresiva, care face pressing. Cum Wilstermann are o linie de mijloc relativ lenta, ma astept sa vad multe baloane pierdute si faulturi mai mult sau mai putin tactice. Linia este mai ridicata de mi-as dori, dar putem sa riscam cu o miza mica.

Pronostic Aurora – J Wilstermann: peste 7,5 cartonase

Cota 2.05 la Betano

Pronostic cota mare Aurora – J Wilstermann: egalitate

Cota 3.35 la Betano

Articol scris de Paul: 28W – 25L

Oferta pariuri online si cote Aurora – J Wilstermann