Ponturi Pariuri Alliance vs LGD - Starladder - Dota 2


Ponturi Pariuri Alliance vs LGD – Starladder – Dota 2

Alliance vs LGDAstazi, de la ora 11:50, ora aproximativa, avem parte de un meci din grupa A de la Starladder, competitie LAN desfasurata la Minsk (Belarus).  Alliance vs LGD este ultimul meci din grupa pentru chinezi, care vor juca mai devreme cu Na’Vi, in primul meci al zilei. Pentru cei ce nu stiu, disputele din round Robin se desfasoara pe un sistem BO1, fiecare jucand cu fiecare. Primele trei echipe din cele doua grupe avanseaza in playoff.

Alliance este fosta castigatoare TI3 si una dintre cele mai iubite formatii din lume. Roosterul este alcatuit din Loda (pozitia 1), s4 (2-capitan), AdmiralBulldog (3), EGM (4) si Akke (5). In prima zi din faza grupelor, Alliance a jucat contra celor de la Spirit, Fnatic si Na’Vi. La un prag sa nici nu se prezinte la aceasta competitie din cauza vremii nefavorabile, ce nu le-a permis jucatorilor sa decoleze la timp pentru Belarus, Alliance a inceput modest contra rusilor de la Spirit, pierzand chiar daca toti jucatorii au avut eroi cu care se simt confortabili. A urmat victoria normala contra celor de la Fnatic, pentru ca mai apoi sa vina marele meci cu Na’Vi. „El Clasico” din Dota 2. Cand toata lumea se asteapta la o intalnire crancena, ca mai toate din 2013 dintre cele doua formatii, Dendi & Co. au ales un draft de „push” caruia Alliance nu i-a putut face fata. Asadar, GG-ul a venit destul de repede. Alliance se gaseste cu 1-2 inaintea ultimelor doua dispute din grupa, iar victoria in ambele meciuri e obligatorie.

LGD pare cea mai in forma echipe din China in momentul de fata. Sau mai corect spus, cea care s-a obisnuit cel mai bine pe noul patch ( a si jucat multe meciuri, disputand calificarile pentru Shanghai Major). Cu un rooster in care ii gasim pe Sylar (1), Maybe (2), rOtK (3-capitan, si unul dintre cei mai buni offlaneri din lume), MMY! (4) si DDC (5), chinezii au facut spectacol in prima zi, desi au intalnit doua dintre cele mai puternice adversare din grupa: EG si Spirit. Victorii cu ambele combatante, iar cel de-al treilea succes, cu Fnatic, le-a asigurat practic calificarea. Morphling, ales de doua ori, pare sa fie o alegere optima si sigura pentru LDG in noul meta. De-asemenea, Earth Spirit pare eroul de confort al lui MMY!, iar acesta il stapaneste foarte bine.

Cum LGD are de jucat cu Na’Vi inaintea meciului cu Alliance, s-ar putea ca formatia din Asia sa-si asigure primul loc dinaintea ultimului joc. Totusi, suedezii n-au aratat deloc bine, asa ca acest pronostic este unul mai degraba impotriva lor. Poate oboseala sau stresul sa-si fi pus amprenta. Este greu sa te concentrezi cand stii ca vii la o competitie, apoi esti anuntat ca ramai acasa, pentru ca in cele din urma sa ajungi la Minsk. S-ar putea zice ca noaptea e un sfetnic bun, dar ma indoiesc ca se va aplica in cazul celor de la Alliance, care vor incepe de dimineata meciurile.

Pronostic Alliance vs LGD : LGD castiga, la o cota de 1,46 la Netbet

Articol scris de Paul: 5W – 5L

Oferta pariuri online si cote Alliance vs LGD