Ponturi fotbal - Valerenga - Sogndal - Tippeligaen


Ponturi fotbal – Valerenga – Sogndal – Tippeligaen

Valerenga - Sogndalsursa foto: marca.com

In aceasta seara de la ora 20:00, Valerenga si Sogndal se intalnesc pe Ullevaal Stadion, acolo unde anticipez o partida spectaculoasa, in care golurile vor fi cele ce vor aduce profit.

Valerenga nu face un sezon bun, in acest moment situandu-se in partea de jos a clasamentului, ocupand pozitia a 15-a, fiind in mare pericol de retrogradare. Gazdele din aceasta seara au acumulat doar 11 puncte in acest sezon, in 15 etape reusind trei victorii si doua remize, pierzand de zece ori, in aceste partide izbutind sa puncteze de 15 ori, avand al doilea cel mai slab atac din campionatul norvegian, dispunand de asemenea si de o defensiva modesta, incasand 24 de goluri. Echipa antrenata de Kjetil Rekdal este fara victorie in ultimele sase etape, in aceste partide reusind sa obtina doar doua puncte, in urma remizelor cu Bodo/Glimt si Aalesund.

Sogndal de partea cealalta are evolutii mai bune in acest sezon, fiind situata la jumatatea clasamentului, departe de zona retrogradabila, ocupand locul al noualea in clasament. In ciuda faptului ca trupa lui Eirik Bakke este nou-promovata, face o figura frumoasa in primul esalon, fiind neinvinsa in ultimele opt etape, reusind trei victorii, remizand de cinci ori. In cele 15 etape de pana acum, Sogndal a adunat 21 de puncte, reusind cinci victorii si sase remize, suferind patru infrangeri, in aceste partide inscriind 17 goluri, incasand cu unul mai putin. In clasamentul partidelor dusputate departe de propriul teren, oaspetii din aceasta seara ocupa locul sapte, in sapte deplasari izbutind sa obtina opt puncte.

Meciul din aceasta seara este unul destul de echilibrat, de aceea o sa evit un pariu pe rezultatul final, insa o sa mizez pe goluri, campionatul norvegian fiind unul spectaculos, in care reusitele vin deseori in numar mare.

○Statistica luna iunie: 40W – 0V – 24L

○Statistica luna iunie: 63W – 0V – 45L

Pronostic Valerenga – Sogndal: peste 2.5 goluri, la o cota de 1.76 la NetBet

Pronostic cota mare Valerenga – Sogndal: peste 3.5 goluri, la o cota de 2.95 la NetBet

Oferta agentiilor de pariuri online pentru Valerenga – Sogndal

Valerenga - Sogndal