Ponturi fotbal - Terek Grozny vs Zenit St Petersburg - Rusia


Ponturi fotbal – Terek Grozny vs Zenit St Petersburg – Rusia

Terek Grozny vs Zenit St Petersburg

Terek Grozny vs Zenit St Petersburg – un meci in care oaspetii se pot distanta decisiv in lupta pentru titlu.

In urma cu 3 zile Zenit invingea pe campioana TSKA si se distanta la 8 puncte fata de principala contracandidata la titlu. Daca se impune si la Grozny iar TSKA nu castiga derby-ul cu Dinamo Moscova, echipa lui Andre Villas-Boas face un pas urias spre titlu.  Sansele de a obtine cele 3 puncte sunt foarte mari atat datorita formei excelente pe care o traverseaza cat si datorita scaderii vadite in joc a lui Terek fata de turul campionatului.

Terek Grozny se anunta ca una dintre candidatele la un loc de Europa League, insa a pierdut toate duelurile importante din 2015, cu TSKA, Rubin Kazan si Kuban Krasnodar. Desi in lot sunt cativa jucatori de calitate precum Ailton, Adilson, Kanu, Mbengue sau Scepovic, se vede lipsa de experienta a echipei lui Rakhimov in meciurile cu adevarat importante. In acest moment pe Terek o despart 11 puncte de un loc de cupa europeana si cred ca echipa gazda este resemnata din acest punct de vedere.

Terek echipa probabila: Godzyur – Utsiev, Semenov, Komorowski, Kudrjasov – Rybus, Mauricio, Adilson, Lebedenko – Ivanov, Ailton

Zenit il are in mare forma pe Hulk, autorul ambelor goluri in meciul cu TSKA, campioana in exercitiu. Peste 8 zile Zenit va juca in sferturile EL cu Sevilla si foarte probabil isi va odihni o parte dintre titularii de drept in meciul urmator, cel de duminica cu Rubin Kazan. Insa pentru confruntarea cu Terek, Villas-Boas trimite in teren cel mai bun 11, din care nu vor lipsi Rondon, Hulk, Shatov, Garcia, Axel-Witsel sau Danny. De remarcat ca oaspetii nu au nici un jucator indisponibil.

Zenit echipa probabila: Lodygin – Smolnikov, Garay, Neto, Criscito – Garcia, Axel-Witsel – Shatov, Danny, Hulk – Rondon

Pronostic Terek vs Zenit: 2 @ 1.75 la Sportingbet

Pronostic cota mare Terek vs Zenit: X pauza / 2 final @ 4.60 la Sportingbet

Scris de Valy

Pronosticuri Aprilie: 9W – 3L – 1V

Vezi pe net acest duel: Terek Grozny vs Zenit St Petersburg live online