Ponturi Fotbal - Nordsjaelland - Midtjylland - Superliga


Mizam pe un meci cu goluri

Cu incepere de la ora 17:00, Nordsjaelland primeste vizita celor de la Midtjylland intr-un meci care va conta pentru runda cu numarul 25 din Superliga.

NordsjaellandNordsjaelland este pe locul 3 in Superliga din Danemarca si are nevoie de victorie pentru a se apropia de primele 2 locuri. Echipa lui Kasper Hjulmand are 2 victorii la rand in campionat in care a reusit sa marcheze cate 3 goluri. Moralul echipei este ridicat, drept urmare este posibil sa avem un meci foarte spectaculos intre cele mai bune ofensive din campionat. Hjulmand va folosii acelasi sistem 3-4-3 pe faza de atac, iar pe faza de aparare se va transforma intr-un 5-4-1, cu un singur varf impins. In meciurile de pe teren propriu, Nordsjaelland are 29 puncte adunate dupa 12 etape, cu un golaveraj impresionant, 32-16. La 1 ianuarie 2018, Nordsjaelland l-a pierdut pe golgheterul echipei Emiliano Marcondes, care s-a transferat la Brentford pentru 2.25 milioane de euro. Marcondes a marcat 17 goluri si a oferit 9 asisturi in 19 meciuri pentru Nordsjaelland.

MidtjyllandMidtjylland este pe locul 2 in Danemarca, la 7 puncte distanta de Nordsjaelland si la 18 puncte de Copenhaga. Este calificata matematic in play-off, iar acest lucru ii da o siguranta clubului si pot trata fiecare meci cu mai multa atentie. Cu siguranta este favorita la titlu si sta la mana ei, deoarece are o echipa puternica bazata pe Jakob Poulsen, un jucator cu foarte multa experienta de la mijlocul terenului. In meciurile din deplasare din acest sezon, Midtjylland a castigat 25 puncte dupa 12 meciuri, avand un golaveraj foarte bun 23-14. In ultima etapa au reusit sa castige cu 1-2 pe terenul celor de la Silkeborg, iar golurile victoriei au fost marcate de Hansen si Duelund. Jocul a fost controlat copios, cap-coada, iar echipa gazda a trecut de mijlocul terenului de foarte putine ori, drept urmare Midtjylland a reusit sa isi faca jocul exact cum a dorit.

Nordsjaelland – Midtjylland: Head-to-Head

13.08.17 SL Midtjylland Nordsjaelland 4 : 3
20.05.17 SL Nordsjaelland Midtjylland 2 : 3
29.04.17 SL Midtjylland Nordsjaelland 3 : 1
19.03.17 SL Midtjylland Nordsjaelland 1 : 2

 

Nordsjaelland – Midtjylland: Concluzie

Avand in vedere ca se intalnesc cele mai ofensive echipa din Danemarca, ma astept la un meci spectaculos cu goluri de ambele parti. Consider ca avem o cota cu valoare, deoarece in umeci de meci echipele obisnuiesc sa marcheze.

 

Pronostic Nordsjaelland – Midtjylland: Ambele echipe marcheaza

 

Cota 1.42 la Unibet

Pronostic secundar: Gol in ambele reprize

Cota 1.44 la Unibet

Cote online pentru meciul Nordsjaelland – Midtjylland