Ponturi fotbal Nancy vs Sochaux – Ligue 2


Ponturi fotbal Nancy vs Sochaux – Ligue 2

Nancy vs Sochaux

Sursa foto: goaloo.com

Luni, 25 aprilie, de la ora 21:30, Nancy si Sochaux se intalnesc in epilogul etapei cu numarul 35 din esalonul secund francez.

Gazdele sunt pe locul secund, cu 65 de puncte, la doua lungimi de ocupanta primului loc si au posibilitatea sa-i depaseasca in cazul unui succes si sa isi asigure promovarea matematica pe prima scena fotbalistica din Franta. Moralul este cat se poate e bun pentru jucatorii lui Nancy, deoarece in ultimele patru partide sunt neinvinsi, reusind trei victorii si un rezultat de egalitate, 0-0 cu Dijon. Pe de alta parte, acestia se mandresc cu cea mai buna defensiva din campionat, primind 29 de goluri, dar si cu una dintre cele mai bune ofensive, marcatoare a 53 de goluri. In etapa precedenta au avut un test dificil de trecut, dar a fost floare la ureche pentru Bonnet si colegii sai, care au reusit sa se impuna in deplasarea de la Le Havre, cu scorul de 3-1, prin reusitele lui Dame si Lusamba (2).

Sochaux era considerata retrogradata certa in urma cu cinci etape, dar a facut jocuri bune de atunci si a urcat pana pe 16, cu 36 de puncte, trei mai multe decat primul loc de sub linie. Nefiind invinsi de o luna in campionat, reusind trei victorii si doua remize, cei de la Sochaux nu au excelat la capitolul goluri marcate, drept dovada ca au cea mai slaba ofensiva din Ligue 2, dar paradoxal, si una dintre cele mai bune aparari, cu 32 de goluri incasate. Cu toate ca au moralul ridicat dupa asemenea reusite, dar de data aceasta vor juca in deplasare, unde au izbutit 14 puncte, pierzand un singur joc in ultimele cinci dispute de pe teren strain,restul fiind trei remize si o victorie.

Teoretic, este un meci cu miza mare pentru Sochaux, daca ne gandim ca Nancy este deja promovata in primul esalon, dar cu toate acestea, ar fi ceva de orgoliu sa o faca de pe prima treapta, iar victoria este singura care ii poate duce acolo. Cele doua s-au intalnit de doua ori in actualul sezon, prima data in tur, atunci cand scorul a fost 2-2, iar ultima data s-a intamplat in turul secund al Cupei Frantei, cand Sochaux s-a impus cu 1-0 dupa prelungiri.In concluzie, eu cred ca este posibil sa asistam la un meci deschis, cu goluri inca din prima jumatate, asa cum s-a intamplat In ultimele partide disputate de cele doua in Ligue 2.

Pronostic Nancy vs Sochaux:  peste 0,5 goluiri in prima repriza, la o cota de 1.46 la NetBet

Pronostic cota mare Nancy vs Sochaux: peste 2,5 goluri, la o cota de 2.05 la NetBet

Statistica luna aprilie: 82W-1D-45L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Nancy vs Sochaux

Nancy NetBet