Ponturi fotbal - Irlanda de Nord vs Grecia - Calificari Euro 2016


Ponturi fotbal – Irlanda de Nord vs Grecia – Calificari Euro 2016

Duelul, Irlanda de Nord vs Grecia din Grupa F se va disputa joi 8 octombrie incepand de la ora 21:45.

Irlanda de Nord traverseaza o forma foarte buna in aceste calificari pentru Campionatul European din 2016 si este foarte aproape de a reusi sa se califice la un turneu major dupa o asteptare de 30 de ani. Alb-verzii au pierdut un singur duel in aceasta grupa, in fata Romaniei la Bucuresti datorita unei duble inscrise de fundasul roman, Paul Papp. Acea infrangere a incheiat o serie de 3 victorii consecutive pentru trupa lui O’Neill, care a avut un start excelent cu victorii obtinute in fata Ungariei, a Insulelor Feroe si a Greciei. Chiar daca au fost invinsi de Romania, nord-irlandezii si-au revenit rapid si pentru ei au urmat 4 partide fara infrangere, 2 victorii cu Feroe si Finlanda si egaluri cu Romania si Ungaria. Irlanda de Nord putea sa-si asigure calificarea cu Ungaria in cazul unei victorii insa O’Neill s-a declarat multumit si cu un punct avand in vedere ca acesta a fost obtinuta datorita unui gol egalizator marcat in minutul 93 de Lafferty. Irlandezii au avut pana acum un parcurs echilibrat, inscriind de 12 ori si primind doar 6 goluri.

Formatie probabila Irlanda de Nord: McGovern; Hughes, Cathcart, McAuley, Brunt; Dallas, Baird, C Evans, Davis, Norwood; Ward.

Irlanda de Nord vs Grecia

Grecii au parte pana acum de o campanie dezastruoasa, acestia obtinand doar 3 puncte din 8 partide si ocupand ultima pozitie in grupa. Claudio Ranieri l-a inlocuit la conducerea nationalei greciei pe Fernando Santos insa rezultatele italianului, 4 infrangeri din 5 dispute l-au indepartat si pe acesta din fruntea echipei. Daca situatia nu era deja foarte dificila, Sergio Markarian a fost adus interimar pentru 3 partide insa acesta a reusit contraperformanta de a pierde si a doua partida cu Insulele Feroe si si-a incheiat mandatul demisionand. Ultimul rezultat pozitiv al grecilor a fost obtinut la Bucuresti cu Romania scor 0-0, sub comanda altui interimar, Tsanas. Principala problema a elenilor a fost in ofensiva, acestia reusind sa inscrie doar 2 goluri in 8 partide. Viitorul nationalei Greciei pare incert in acest moment dar Tsanas spera sa obtina al doilea rezultat pozitiv consecutiv in Irlanda de Nord.

Formatie probabila Grecia: Karnezis; Torsidis, Papastathopoulos, Moras, Holebas; Kone, Samaris, Tachtsidis, Tziolis, Fortounis; Mitroglou.

Irlanda de Nord si Grecia s-au intalnit ultima oara in 14 octombrie 2014 in primul duel direct al grupei. Irlanda de Nord reusea sa se impuna pe terenul grecilor cu 2-0 iar campania se complica deja pentru eleni. In acest moment Grecia isi disputa ultimele partide pentru palmares si incearca sa spele rusinea ultimelor rezultate in timp ce irlandezii au in fata o performanta istorica. Cred ca motivatia alb-verzilor va inclina balanta in favoarea acestora in duelul de joi. Pronosticul meu pentru biletul zilei de joi este Irlanda de Nord castiga.

Pronostic Irlanda de Nord vs Grecia: Irlanda de Nord dnb @ 1.68 la Unibet.

Pronostic mai mare Irlanda de Nord vs Grecia: Irlanda de Nord castiga @ 2.50 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 11W – 4L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Irlanda de Nord vs Grecia – Unibet.

Irlanda de Nord vs Grecia