Ponturi fotbal Grecia - Elvetia – Amical International


Elvetia este o nationala mai bine sudata

Sursa foto: goal.com

Vineri, de la ora 20:00, pe “Toumba Stadium” avem disputa dintre Grecia si Elvetia, un duel amical international, ce are ca scop testarea pentru Cupa Mondiala.

Grecia a ratat calificarea la Cupa Mondiala de anul acesta, insa trebuie avut in vedere faptul ca a ajuns pana in playoff, ceea ce este destul de bine, venind ca o incoronare pentru schimbul de generatie de care a beneficiat. Acasa este o echipa care se descurca bine, reusind sa demonstreze asta si in returul playoff ului, cand a facut 0-0 impotriva Croatiei, drept pentru care a ramas cu rezutlate bune in fata unor echipe de pluton. Pe de alte parte, Grecia venea atunci dupa un 1-4 in Croatia, ceea ce i-a retezat sansele de a merge din nou la turneul final.

Elvetia are toate motivele sa faca jocuri bune in aceste confruntari de pregatire, dat fiind faptul ca a fost una dintre norocoasele care au tras biletul castigator dupa playoff. Calificata dupa acel 1-0 din dubla mansa cu Irlanda de Nord, insa meritul a fost usor starbit de faptul ca Ovidiu Hategan a acordat penalty-ul care a facut diferenta si asta a dat nastere unui conflict spontan atunci. Pe de alta parte, in ultimii doi ani a pierdut un singur joc, atunci cand a cedat cu 0-2 in fata Portugaliei, in meciul decisiv, care a rimis-o din postura de lider al grupei din Preliminarii, la barajul de calificare.

Elvetia este o echipa bine sudata, lucru care s-a aratat si in ultimii doi ani, ceea ce ma astept sa se veada si in meciul de vineri seara. Pe de alta parte, trebuie avut in vedere si faptul ca Grecia pune serios accent pe partea defensiva, fiind o caracteristica a ei. Una peste alta, inclin sa vedem un meci bine gandit tactit de ambele echipe, care pana la final sa aiba parte de cel mult o modificare de scor.

Pronostic Grecia – Elvetia: sub 2,5 goluri

Cota 1.44 la Betano

Pronostic cota mare Grecia – Elvetia: sub 1,5 goluri

Cota 2.35 la Betano

Statistica luna martie: 81W – 40L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Grecia – Elvetia