Ponturi Fotbal - CSU Craiova - CFR Cluj - Liga 1


Mizam pe un meci inchis

CSU Craiova si CFR Cluj se intalnesc in etapa cu numarul 3 din play-off-ul Ligii 1. 

CS U. CraiovaCSU Craiova este pe locul 3 in play-off-ul Ligi 1 si are nevoie de o victorie pe propriul teren pentru a se apropia de liderul CFR Cluj. Echipa lui Devis Mangia este neinvinsa in ultimele 7 meciuri de acasa. Pe „Ion Oblemenco” sustinerea din partea fanilor este uriasa, iar echipa italianului joaca un fotbal slab, dar problema cea mai mare este gazonul care impiedica echipa craiovei sa isi faca jocul pe care Mangia si-l doreste. La fiecare meci gazonul se rupe de la incalzire si cu siguranta acest lucru se va intampla si in acest meci foarte important. In primele 2 meciuri din play-off, Craiova a castigat 1-0 pe propriul teren impotriva Astrei si a remizat 0-0 la Ovidiu impotriva Viitorului. In meciul cu Astra, echipa lui Mangia a avut o posesie de 66% si a incercat sa tina mingea departe de poarta aparata de Mitrovic.

CFR ClujCFR Cluj ocupa prima pozitie in clasament, fiind la 2 puncte in fata FCSB-ului. Echipa lui Dan Petrescu trece printr-o perioada foarte buna si este neinvinsa in ultimele 6 meciuri oficiale. Liderul din liga 1 cred ca se multumeste cu un punct pe „Ion Oblemenco”, avand in vedere ca meciurile de pe stadionul Craiovei sunt foarte greu de castigat. In primele 2 meciuri din play-off, CFR Cluj a castigat cu 2-1 pe propriul teren impotriva celor de la Poli Iasi, iar golurile au fost marcate de George Tucudean si Omrani. Chiar daca au dominat meciul, clujenii au marcat golul victoriei in ultima faza a meciului. De asemenea au facut 1-1 pe propriul teren impotriva celor de la FCSB, dupa ce au condus cu 1-0 la pauza. In repriza secunda, CFR-ul a fost dominata copios de echipa lui Nicolae Dica, iar intr-un final rezultatul a fost multumitor in ambele tabere.

CSU Craiova – CFR Cluj: Head-to-Head

16.12.17 L1 CS U. Craiova CFR Cluj 2 : 1
10.09.17 L1 CFR Cluj CS U. Craiova 2 : 1
30.04.17 L1 CFR Cluj CS U. Craiova 0 : 3
01.04.17 L1 CS U. Craiova CFR Cluj 1 : 4
09.12.16 L1 CS U. Craiova CFR Cluj 2 : 1

 

CSU Craiova – CFR Cluj: Concluzie

Consider ca vom avea un meci inchis, deoarece terenul se va prezenta in conditii foarte proaste si nu va fi posibil un joc ofensiv din partea echipei gazde. Echipa lui Dan Petrescu se multumeste cu un punct, iar cu siguranta daca va marca prima, va incerca sa-si faca jocul obisnuit (ultra defensiv) si sa inchida jocul in favoarea lor. In cele 4 meciuri din acest an ale Craiovei pe propriul teren, s-au marcat maxim 2 goluri.

Pronostic: Sub 2.5 goluri

Cota 1.46 la Unibet

Pronostic secundar: Egalitate

Cota 3.00 la Unibet

Cote online pentru meciul CSU Craiova – CFR Cluj