Ponturi fotbal - Bristol City vs Nottingham - Championship


Ponturi fotbal – Bristol City vs Nottingham – Championship

Etapa a-11a din Championship ne propune vineri 16 octombrie duelul, Bristol City vs Nottingham care va incepe de la ora 21:45.

Nou-promovata Bristol City a avut mari probleme de adaptare in Championship iar asta reiese din rezultatele de pana acum. Dupa 10 etape disputate, Bristol ocupa doar pozitia 24, ultima din Championship si a obtinut o singura victorie pana acum, una surprinzatoare cu Middlesbrough. Partea pozitiva pentru Bristol City este ca echipa alb-rosie a pierdut un singur meci din ultimele 4. Alb-rosii au obtinut 3 remize si o infrangeri ajungand la un total de 7 puncte. Pe propriul teren, Bristol a obtinut in acest sezon doar 2 puncte. Statistica acestora in deplasare arata ceva mai bine, 5 puncte din 5 dispute, locul 17 intr-un astfel de clasament. In sezonul trecut de League One, Bristol a obtinut cele mai puncte pe teren propriu dintre toate formatiile dar in acest sezon de Championship sunt cea mai slaba formatie dupa ce au primit nu mai putin de 11 goluri. Formatia lui Steve Cotterill are nevoie de o schimbare rapida iar aducerile lui Elliott Bennett si Simon Cox ar trebui sa imbunatateasca jocul echipei.

Formatie probabila Bristol City: Fielding; Little, Ayling, Flint, Baker, Bryan; Reid, Pack, Freeman; Cox, Kodjia.

Bristol City vs Nottingham

Trupa lui Dougie Freedman ocupa doar pozitia a-14a in clasamentul din Championship dupa ce au reusit sa adune un singur punct dintr-un total de 9 inaintea pauzei internationale. Egalul scor 1-1 cu Huddersfield s-a plasat intre infrangerile cu Middlesbrough si Hull City dupa un inceput excelent de sezon cu victorii surprinzatoare contra Queens Park Rangers sau Birmingham. Aceste succese importante au venit dupa prima pauza competitionala cauzata de meciurile nationalelor iar Freedman spera ca Forest sa aiba aceeasi forma buna si dupa aceasta pauza internationala. Problemele din defensiva sunt importante la Forest iar Freedman a fost nevoit sa ruleze in acest inceput de sezon nu mai putin de 26 de jucatori, cel mai mare numar din Championship. Ca si adversarii lor de vineri, Forest s-a chinuit mult pe teren propriu pana acum castigand doar o singura partida insa acestia sunt neinvinsi in ultimele 4 dueluri din deplasare din care au obtinut 8 puncte.

Formatie probabila Nottingham: De Vries; Mancienne, Wilson, Hobbs, Pinillos; Ward, Lansbury, Vaughan, Mendes; O’Grady, Oliveira.

In ultimele 5 dueluri directe s-au inregistrat 2 victorii pentru Bristol, 2 pentru Nottingham in timp ce o partida s-a incheiat nedecisa. Ultima partida directa a avut loc in sezonul 2012-2013 de Championship iar Bristol City se impunea atunci pe teren propriu cu 2-0. Bristol are un sezon dezastruos pe teren propriu in timp ce Nottingham a adus multe puncte din deplasare iar datorita acestui lucru o vad favorita in duelul de vineri. Desi are multi absenti in linia defensiva, consider ca Forest poate obtine macar un punct in duelul de vineri. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Egal sau Nottingham.

Pronostic Bristol City vs Nottingham: Egal sau Nottingham @ 1.63 la Unibet.

Pronostic mai mare Bristol City vs Nottingham: Peste 2.5 goluri @ 1.84 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 21W – 12L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Bristol City vs Nottingham – Unibet.

Bristol City vs Nottingham