Ponturi fotbal - Belupo - Zapresic - 1. HNL


Ponturi fotbal – Belupo – Zapresic – 1. HNL

Belupo - Zapresicsursa foto: epodravina.hr

In aceasta seara de la ora 21:00, Belupo si Zapresic se intalnesc pe Gradski Stadion, in meciul de deschidere al campionatului croat, acolo unde ma astept ca formatia gazda sa obtina victoria.

Belupo este vazuta ca favorita de majoritatea caselor de pariuri, fiind avantajata si de faptul ca partida are loc pe teren propriu, avand de partea sa si statistica, reusind sa castige noua din ultimele 12 dueluri directe disputate pe Gradski Stadion. „Farmacistii” au incheiat sezonul trecut intr-o maniera modesta, clasandu-se pe locul al saptelea, in 36 de etape izbutind sa acumuleze 42 de puncte, in urma a zece victorii si 12 remize, suferind 14 infrangeri, in aceste partide marcand 41 de goluri, incasand cu unul mai mult. In acest pre-sezon, echipa antrenata de Željko Kopić a jucat doar un singur meci de pregatire, contra celor de la Paks, reusind o victorie la scor, invingand cu 4-0.

Zapresic porneste ca outsider in aceasta seara, in ultimii 13 ani avand probleme mari pe Gradski Stadion, nereusind sa castige vreun meci in fata celor de la Belupo. Spre deosebire de adversara sa, echipa pregatita de Samir Toplak a jucat trei partide amicale in aceasta pauza competitionala, izbutind o victorie categorica in primul meci in fata celor de la Tondach, pierzand apoi in disputa cu Terek, fiind invinsa cu 1-0, in ultima partida remizand cu NK Zagreb, intr-o partida incheiata 1-1. Zapresic a terminat sezonul trecut pe locul al cincilea in clasament, chiar sub zona locurilor europene, in 36 de etape adunand 47 de puncte, incheind cu un golaveraj negativ, marcand 39 de goluri, incasand insa cu noua mai multe.

Cele doua nu au jucat nicio partida oficiala de la incheierea campionatului, asadar nu pot conta pe forma recenta, insa ma pot baza pe statistica duelurilor directe, Belupo castigand noua din ultimele 12 intalniri de pe Gradski Stadion, de aceea o sa mizez pe o victorie a gazdelor.

○Statistica luna iunie: 42W – 0V – 25L

○Statistica luna iunie: 63W – 0V – 45L

Pronostic Belupo – Zapresic: Belupo castiga, la o cota de 1.57 la NetBet

Pronostic cota mare Belupo – Zapresic: Belupo castiga la handicap (-1), la o cota de 2.70 la NetBet

Oferta agentiilor de pariuri online pentru Belupo – Zapresic

Belupo - Zapresic