Ponturi Fotbal - Bayer Leverkusen - Monchengladbach - Bundesliga


Mizam pe echipa gazda

Cu incepere de la ora 18:30, Bayer Leverkusen primeste vizita celor de la Monchengladbach intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 26 din Bundesliga.

Bayer LeverkusenBayer Leverkusen este pe locul 5 in Bundesliga, la diferenta de doar 3 puncte in spatele locului 2 ocupat de Schalke. In ultima etapa din Bundesliga, Leverkusen a reusit sa castige pe terenul celor de la Wolfsburg cu 1-2 dupa un meci controlat cap-coada, iar golurile victoriei au fost marcate de Alario si Brandt. In meciurile de pe propriul teren din acest sezon, echipa a reusit sa adunat doar 19 puncte dupa 12 etape, avand un golaveraj 20-15. Foarte probabil echipa condusa de Herrlich va juca un sistem 4-2-3-1 cu Brandt revenit in primul 11. Jucatorii incerti pentru acest meci sunt urmatorii: Jedvaj, Bender si Wendell.

 

B. MonchengladbachMonchengladbach este pe locul 8 in Bundesliga si are nevoie de victorie pentru a mai spera la o pozitie de cupa europeana la finalul sezonului. Forma din ultima perioada este foarte slaba, echipa avand doar 1 victorie din ultimele 6 meciuri oficiale. De asemenea in meciurile disputate in deplasarile din Bundesliga, Monchengladbach are doar 14 puncte adunate in 12 meciuri, avand un golaveraj negativ, 16-22. In ultima etapa din Bundesliga, Monchengladbach a remizat 2-2 pe propriul teren cu Werder Bremen dupa ce a condus cu 2-0 la pauza. Echipa nu a controlat repriza secunda, s-a lasat dominata si acest lucru a costat-o 2 puncte foarte importante in lupta pentru o pozitie de cupa europeana. Gladbach are foarte multi jucatori incerti pentru acest meci.

Bayer Leverkusen – Monchengladbach: Head-to-Head

20.12.17 POK B. Monchengladbach Bayer Leverkusen 0 : 1
21.10.17 BUN B. Monchengladbach Bayer Leverkusen 1 : 5
28.01.17 BUN Bayer Leverkusen B. Monchengladbach 2 : 3
27.08.16 BUN B. Monchengladbach Bayer Leverkusen 2 : 1
07.05.16 BUN B. Monchengladbach Bayer Leverkusen 2 : 1

 

Bayer Leverkusen – Monchengladbach: Concluzie 

In acest meci voi merge pe mana echipei gazda, deoarece consider ca porneste favorita in fata unei echipe ranite in ultima perioada. Jocul bun prestat in ultima etapa la Wolfsburg si victoria meritata ma face sa cred ca pot avea o continuitate in rezultate si pot marca cel putin 2 goluri in meciul de maine. Monchengladbach este o echipa care obtine foarte greu puncte in meciurile din deplasare, iar pe langa acest lucru, a pierdut ultimele 3 meciuri directe impotriva lui Leverkusen.

Pronostic Leverkusen – Monchegladbach: Leverkusen marcheaza cel putin 2 goluri

Cota 1.57 la Unibet

Pronostic cota mare: 1 pauza / 1 final

Cota 2.63 la Unibet

Cote online pentru meciul Bayer Leverkusen – Monchengladbach