Ponturi fotbal - Arka Gdynia - Wisla Cracovia - Ekstraklasa


Ponturi fotbal – Arka Gdynia – Wisla Cracovia – Ekstraklasa

Arka Gdynia - Wisla Cracoviasursa foto: iceis.pl

Incepand cu ora 21:30, Arka Gnydia primeste pe Stadion GOSiR vizita celor de la Wisla Cracovia, intr-o partida in care ma astept ca spectacolul sa nu lipseasca, iar golurile sa vina in numar mare.

Arka Gdynia este o echipa nou-promovata, in urma cu un sezon evoluand in esalonul secund al fotbalului polonez, acolo unde a terminat prima in clasament, reusind sa isi asigure revenirea in prima divizie, dupa o pauza de mai bine de cinci ani. „Galben-albastrii” nu au obtinut un rezultat favorabil in debutul acestui sezon, pierzand cu 2-0 pe terenul celor de la Termalica B-B. Merita mentionat faptul ca echipa antrenata de Grzegorz Niciński nu a mai pierdut pe teren propriu din octombrie 2015, de atunci jucand noua partide, castigand patru dintre ele, remizand de cinci ori. Inainte de inceperea sezonului, Arka a jucat patru partide de pregatire, in care a obtinut doar o singura victorie, in duelul cu Viitorul Constanta.

Wisla Cracovia de partea cealalta are experienta in primul esalon, avand in palmares 13 titluri de campioana, ultimul fiind cucerit in sezonul 2010-2011, insa in urma cu un sezon,  „stelele albe” au terminat doar pe pozitia a noua in clasament. Echipa pregatita de Dariusz Wdowczyk a debutat cu dreptul in noul sezon, reusind o victorie pe teren propriu in fata celor de la Pogon Szczecin, castigand cu 2-1, marcand golul victoriei in finalul partidei. Wisla are evolutii foarte slabe atunci cand joaca departe de propriul teren, fiind fara victorie in ultimele opt deplasari, ultimul succes departe de „casa” fiind in decembrie 2015.

Meciul de astazi este unul destul de echilibrat, in ciuda faptului ca Arka este doar o nou-promovata, de aceea am sa evit sa mizez pe un pariu ce vizeaza rezultatul final. O sa aleg insa varianta golurilor, care pare cea mai potrivita, iar cu minim doua marcate putem bifa pariul ca si castigator.

○Statistica luna iunie: 64W – 0V – 37L

○Statistica luna iunie: 63W – 0V – 45L

Pronostic Arka Gdynia – Wisla Cracovia: peste 1.5 goluri, la o cota de 1.40 la NetBet

Pronostic cota mare Arka Gdynia – Wisla Cracovia: peste 2.5 goluri, la o cota de 2.15 la NetBet

Oferta agentiilor de pariuri online pentru Arka Gdynia – Wisla Cracovia

Arka Gdynia - Wisla Cracovia