Mercedes este echipa de batut in Canada

Astazi cu incepere de la ora 21:00 se va decide grila de start pentru cursa de maine de la Montreal. Marii favoriti in viziunea multora sunt cei de la AMG Petronas Mercedes, echipa care a dominat aici in Canada in ultimii ani. Vom vedea un al 4-lea pole position consecutiv aici in Montreal pentru campionul en-titre Lewis Hamilton?
Calificari Canada Grand Prix
June 09,2018
21:00 PM

 Canada Grand Prix

(Cel mai recent castigator la Montreal: Lewis Hamilton)

Cel mai dezbatut subiect in acest weekend in Canada a fost fara doar si poate Max Verstappen. Olandezul pana in acest moment a inchis gura criticilor cu doua calificari pe locul 1 in clasamentele din ziua de vineri. Astazi va avea o misiune mult mai dificila, o spune chiar colegul lui Max de la Red Bull, Daniel Ricciardo (castigatorul celui mai recent Grand Prix din actualul sezon), intrucat Mercedes par cei mai in forma in acest weekend din toate punctele de vedere.


Lewis Hamilton:Lewis Hamilton

  • Cand enumeram circuitele considerate „de casa” ale celor de la Mercedes, Canada este unul dintre primele care vin in minte. Lewis Hamilton se simte ca pestele in apa la Montreal de fiecare data cand vine aici din postura de sofer. In 2015, 2016 si 2017, acesta a reusit sa-si adjudece pole-position-ul fara prea mari emotii, iar in 2014 si 2013, a iesit pe 2 (in spatele lui Rosberg, respectiv Vettel – care era la Red Bull).
  • In ceea ce priveste anul acesta, singura incertitudine ramane setul de pneuri cu care vor incerca sa se califice in Q2. La Monaco nu le-a iesit pe Ultrasoft-uri si au fost nevoiti sa „incalte” Hypersoft-urile, lucru ce cred ca-l vor face si astazi. Timpul lui Lewis, atentie, pe Supersoft-uri (cea mai lenta compozitie din acest weekend) a fost aproape de cel mai bun timp al lui Max pe Hypersoft-uri. Ma astept ca Lewis sa fie capabil sa-si bata recordul absolut pe acest circuit, de ~1:11, stabilit anul trecut.

Miza: 9/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul