Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi box Wilder vs Helenius 16-10-2022

Ponturi box Wilder vs Helenius 16-10-2022. Cine transmite, la ce oră si cum poți să vezi legal gala în România. Vezi aici cotele la pariuri Wilder vs Helenius si recomandarile noastre.
Wilder vs Helenius
October 16,2022
06:00

Ponturi box Wilder vs Helenius 16-10-2022

Deontay Wilder și Robert Helenius se vor ciocni duminică dimineață, o confruntare a greilor care au strâns peste 60 de victorii împreună , cele mai multe prin KO. Avem pariuri de câștigat.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au un fight card cu 11 lupte, incluzând și main event-ul, în direct, sâmbătă (16 octombrie), de la ora 6:00 AM, toate pe platforma oficială DAZN (o poți instala pe tv, pc sau telefon AICI.)

Analiză main event: Wilder vs Helenius 16-10-2022

Robert Helenius, aka The Nordic Nightmare, are 34 de lupte, 31 victorii (20 KO) și doar 3 înfrângeri.

Finlandezul de 38 de ani vine după 3 victorii consecutive și toate au fost înainte de limită, însă duminică dimineața, la Barclays Center din New York va avea în față un cu totul alt fel de fiară.

Cote Wilder vs Helenius

Deontay Wilder a fost învins (de două ori) de un singur om, poate cel mai bun pugilist din istorie: Tyson Fury, pe care de altfel la trimis la podea de două ori în celebra trilogie.

Fury nu a mai luptat de la acea ultimă înfrângere cu Fury – exact un an în urmă, dar vine hotărât să redevină campion mondial.

Wilder are 42 de victorii și 41 dintre ele prin KO – dacă îl vezi câștigând, înseamnă că îl vezi câștigând prin KO.

Cred Wilder va fi prevăzător în primele 3-4 runde, pentru a-și lua toate măsurile de precauție – o înfrângere ar însemna sfârșitul carierei.

Helenius a pierdut de 3 ori și două au fost prin KO – nimeni însă nu lovește ca Wilder, cred că va fi fără istoric, însă nu și fără profit pentru noi.

Pont 1(4-6 unități): Victorie Wilder prin KO, TKO sau Descalificare cotă 1,30 de la Betano mi se pare o investiție corectă

Pont 2 (două unități): Peste 4,5 runde cotă 1,62 de la Betano – Wilder va fi probabil precaut la început, mai ales că a avut probleme cu păstrarea, conservarea energiei

Pont 3 (1 unitate) Victorie Wilder în Rundele 4-6 cotă 2.80 – este perioada unde a realizat cele mai multe KO din cele 41.

Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.

VIDEO / Wilder vs Fury 1 FULL FIGHT: PBC on Showtime – December 1, 2018

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul