Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi box pentru Derek Chisora vs Tyson Fury 3-12-2022

Ponturi box pentru Derek Chisora vs Tyson Fury 3-12-2022. O luptă și 3 ponturi selectate de Ponturi-bune.ro pentru tine. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.
Derek Chisora - Tyson Fury
December 03,2022
03:00

Ponturi box pentru Derek Chisora vs Tyson Fury. Cine transmite și la ce oră?

Tyson Fury doar ne-a păcălit: nu se retrage, vrea să fie chiar mai activ decât până acum și noul adversar este unul ”vechi”, dar foarte periculos: Derek Chisora.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au un fight card cu 7 lupte, incluzând și main event-ul, în direct, sâmbătă (3 decembrie), de la ora 21:00, toate pe platforma oficială DAZN (o poți instala pe tv, pc sau telefon AICI.)

Analiză main event: Derek Chisora 2.87 vs Tyson Fury 1.37

Aceasta este a treia confruntare dintre Tyson Fury și Derek Chisora, ambele câștgate de Fury – prima la puncte, a doua prin TKO în repriza a 8-a.

Chisora (33-12, 23 KO) vine după o victorie surprinzătoare împotriva lui Kubrat Pulev (decizie majoritară), cu care a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive – este fără îndoială ultima șansă a lui Chisora să devină campion mondial.

Poate că Chisora nu e favorit, dar a pierdut înainte de limită de doar 3 ori în 44 de lupte – deci n-ar trebui să fie chiar o plimbare în parc nici pentru Tyson Fury.

Fury (32-1-0, 23 KO) este neînvins și ar părea de necrezut să piardă pentru prima oară tocmai la un adversar pe care l-a mai învins de două ori până acum.

Cred că Fury este și un om de ”marketing”, care știe să-și promoveze imaginea – vrea gale spectaculoase, nu victorii în 2 runde (cel puțin teoretic).

Cred că Fury va vrea să îl ”consume” pe Chisora încet, metodic, dar cu gândul să nu-l lase să ajungă la linia de sosire.

De aceea, recomand Fury prin KO, TKO sau descalificare, cotă 1.40 de la Betano (5 unitati), în timp ce pentru plus valoare îți recomand: Fury câștigă în rundele 7-9 cotă 4.00 de la Betano (1 unitate).

VIDEO / Kubrat Pulev vs. Dereck Chisora 1 FULL FIGHT

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul