Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi box pentru Derek Chisora vs Kubrat Pulev 9-07-2022

O gala a greilor nu poate fi trecută cu vederea, când ne oferă atâtea posibilități de câștig, mai cu seamă că Chisora și Pulev se vor înfrunta pentru a doua oară – avem mai puține necunoscute.
Derek Chisora - Kubrat Pulev
July 09,2022
21:00

Ponturi box pentru Derek Chisora vs Kubrat Pulev. Cine transmite și la ce oră?

O gala a greilor nu poate fi trecută cu vederea, când ne oferă atâtea posibilități de câștig, mai cu seamă că Chisora și Pulev se vor înfrunta pentru a doua oară – avem mai puține necunoscute.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au un fight card cu 8 lupte, incluzând și main event-ul, în direct, sâmbătă (9 iulie), de la ora 21:00, toate pe platforma oficială DAZN (o poți instala pe tv, pc sau telefon AICI.)

Ponturi box main event: Derek Chisora vs Kubrat Pulev

Chisora a pierdut prima luptă dintre cei doi, în care a fost pusă în joc centura Europeană a greilor, după o decizie majoritară, în ceea ce a fost o luptă foarte strânsă, ce putea să meargă în orice direcție.

Chisora (32-12) are 23 de KO la activ, dar vine după 3 decizii, toate pierdute, și pare să fie foarte aproape de retragere.

Derek Chisora vs Kubrat Pulev

Poate că Chisora nu e favorit, dar a pierdut înainte de limită de doar 3 ori în 44 de lupte, iar Pulev nu e recunoscut pentru victorii prin KO – acesta este punctul de plecare.

Kubrat Pulev a pierdut de doar doua ori în întreaga carieră și nu la oricine: Wladimir Klitschko și, mult mai curând, Anthony Joshua – ambele prin KO.

Pulev are 10 victorii în ultimele 11 lupte, iar 6 din ultimele 7 succese au fost în mâinile arbitrilor – încă un indiciu.

Probabil că ne așteaptă un meci lung, programat pentru 12 reprize, cu doi luptători foarte durabili.

De aceea, recomand Peste 10,5 runde cotă 1.35 de la Betano, în timp ce pentru plus valoare îți recomand un solist cu încredere: Meciul ajunge la capătul tuturor rundelor cotă 1.65 de la Betano

Extra bet: într-un meci al greilor se poate întâmpla orice, dar toate indiciile duc spre o victorie prin decizie sau decizie tehnică a lui Pulev, cotă 2.35

Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.

VIDEO / Kubrat Pulev vs. Dereck Chisora 1 FULL FIGHT

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul