Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi box Jake Paul vs Anderson Silva 30-10-2022

Ponturi box Jake Paul vs Anderson Silva 30-10-2022. O luptă și 3 ponturi selectate de Ponturi-bune.ro pentru tine, de la cota 1.35 pana la cota 2.70.
Jake Paul - Anderson Silva
October 30,2022
03:00

Youtuber sau talent? Ponturi box pentru Jake Paul vs Anderson Silva

Jake Paul, celebrul youtuber devenit pugilist profesionist, va avea de departe cel mai dificil test al scurtei sale cariere: Anderson Silva, un superstar UFC, cu un stand up game de invidiat.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au un fight card cu 6 lupte, incluzând și main event-ul, în direct, duminică (30 octombrie), de la ora 3:00 AM, toate pe platforma oficială showtime (o poți instala pe tv, pc sau telefon AICI.)

Ponturi box Jake Paul vs Anderson Silva 30-10-2022

Jake Paul (5-0) are de fapt 3 lupte la profesioniști și niciuna cu un sportiv care avusese măcar o luptă pe reguli de box. Primele două, cu un alt youtuber și o alta cu un fost baschetbalist, nici nu intră în această analiză.

Cote Jake Paul vs Anderson Silva

Dar ultimele 3 victorii au vorbit despre calitățile sale – victorii în fața lui Ben Askren, ex campion în Strikeforce (MMA) și două cu Tyron Woodley ex campion UFC.

Și pe Askren, și pe Woodley i-a învins prin knockout, însă trebuie ținut cont că ambii erau la bază practicanți de lupte libere – ce-i drept, Woodley cu un nivel mai ridicat de box, dar totuși departe de a fi un pugilist.

În plus, asupra ambilor Jake a avut avantajul înălțimii, staturii în general, ceea acum nu se va mai întâmpla.

Anderson Silva a luptat toată viața la 185 pounds și chiar 205, a fost unul dintre cei mai buni strikeri din istoria UFC și, în plus, are lupte profesioniste de box la activ.

După ce și-a încheiat contractul cu UFC, Silva l-a învins prin KO pe Tito Ortiz, nimic din cale afară de meritoriu, dar apoi a impresionat în fața unui fost campion mondial de box, Julio Cesar Chavez Jr., în fața căruia a câștigat la decizie.

Cesar era departe de nivelul său anterior, dar ce a arătat Silva în ringul de box ar trebui să-l sperie pe Jake Paul.

De aceea, am să-ți sugerez câteva ponturi:

Pont 1(4-6 unități): Peste 4,5 runde cotă 1.35 de la Betano mi se pare o investiție corectă

Pont 2 (două unități): Peste 5,5 runde cotă 1.50 de la Betano – Jake nu cred că are suficiente unelte pentru a câștiga înainte de limită, dar va fi precaut, în timp ce Silva are 47 de ani – va încercă să-și dozeze efortul.

Pont 3 (1 unitate) Victorie Anderson Silva cotă 2.70 – deși pleacă cu șansa a doua, cred că sunt cote influențate masiv de popularitatea lui Paul și de pariurile masive făcute deja pe succesul lui – merită speculat.

Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.

VIDEO / Jake Paul vs. Tyron Woodley I | Full Fight | SHOWTIME PPV

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul