Ponturi baschet - Vor egala Boston Celtics seria cu Hawks?


Ponturi baschet – Vor egala Boston Celtics seria cu Hawks?

Boston Celtics

Sursa foto: newsday.com

Dupa un inceput furibund in primul sfert, Kemba Walker a terminat cu un procentaj groaznic de 4-19 FG’s si doar 17 puncte inscrise, insa de partea cealalta, Damian Lillard si C.J. McCollum au inscris 32, respectiv 27 de puncte si au facut seria Clippers – Blazers una mult mai interesanta. Astazi Spurs isi va completa sweep-ul, Warriors vor face o declaratie de forta in Toyota Center, iar sicanele dintre LeBron si Van Gundy vor continua, insa noi ne axam pe cel mai echilibrat duel.

Boston CelticsBoston Celtics vs Atlanta HawksAtlanta Hawks

  • Playoff-urile din Conferinta de Est sunt pline de stereotipuri pana in acest moment in acesti ultimi ani. Indiferent de cat de favorita pare Toronto Raptors, trebuie cel putin o data sa-si piarda home court advantage-ul, cei de la Cleveland Cavaliers devin din ce in ce mai dominanti in serie iar pentru ca aceasta lista sa fie completa, Atlanta Hawks trebuie sa piarda la noapte. Va intrebati de ce? Ei bine, mai tot timpul in playoff-uri, chiar daca cei de la Hawks au reusit sa se califice, au castigat meciurile din Atlanta insa mai apoi au pierdut urmatoarele doua dispute in deplasare, cum a fost si cazul anul trecut contra celor de la Brooklyn Nets (care erau 8th seed).
  • In meciul 3 din aceasta serie, Paul Milsapp si Al Horford nu au mai reusit sa-l forteze pe Isaiah Thomas sa paseze mingea in stanga si in dreapta, acesta reusind sa patrunda cu o mult mai mare usurinta in spatiul de 3 secunde si aruncand de la downtown cu cateva „open looks” a reusit sa contorizeze nu mai putin 42 de puncte pe tabela pentru a aduce prima victorie a celor de la Boston Celtics. Ma astept la o performanta similara de la micutul „All-Star” al verzilor, care au castigat 6 din ultimele 7 meciuri de acasa, pe cand Atlanta Hawks are 4 infrangeri consecutive in meciurile din deplasare!

Pronostic baschet*: Boston Celtics sa castige @ 1.90 la Unibet

Pronostic baschet*: Isaiah Thomas over 24.5 puncte @ 1.85 la Unibet

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 59W – 19L – 1V

Stastistica februarie ponturi baschet: 32W – 22L

Stastistica martie ponturi baschet: 41W – 25L

Stastistica aprilie ponturi baschet: 18W – 14L

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!