Ponturi baschet - Meciul de adio al celor de la Dallas Mavericks


Ponturi baschet – Meciul de adio al celor de la Dallas Mavericks

Dallas Mavericks

Sursa foto: dystnow.com

„Game of runs” – cum a fost intitulat duelul Boston Celtics vs Atlanta Hawks de aseara de catre cei de la ESPN a fost un meci de povestit nepotilor. Cu un run de 17-0 al celor de la Hawks in sfertul 3, lucrurile pareau ca iau o turnura dezastroasa pentru echipa din TD Garden, insa cumva, micutul Isaiah Thomas si-a condus echipa inspre o victorie in OT, la ultimele aruncari libere ale acestuia intreaga arena scandand „MVP! MVP!”. Ei bine, de asta iubim acest sport! 😀

Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks

  • In aceasta noapte, nu prea este loc de minuni in Chesapeake Arena din Oklahoma City. Chiar daca Rick Carlisle a dat totul din punct de vedere tactic, echipa imbatranita si decimata de accidentari a celor de la Dallas Mavericks pur si simplu nu a putut tine pasul cu explozia lui Westbrook si Durant pe parcursul acestei serii. Este foarte greu de crezut faptul ca intreaga echipa a celor de la OKC va mai avea un procentaj de 0.330 FG’s precum in meciul castigat de Mavs cu 87-86, in special avand in vedere ca lui Durant se pare ca-i plac meciurile cu numere impare, intrucat de unul singur a avut o medie de 28.5 puncte in meciurile 1 si 3, cu un procentaj de 0.500!
  • Vorbind de Durant, acesta a fost exclus in sfertul 4 al ultimului meci de catre arbitrii si a fost chiar si amendat de federatie dupa evenimente, declarand ca meciul din aceasta seara va fi unul pe viata si pe moarte si ca va da tot ce are mai bun in arsenalul sau. Avand in vedere si forma excelenta a lui Russell Westbrook in ceea ce priveste pasele decisive si Enes Kanter care uimeste de la meci la meci cu procentaje uluitoare (chiar si de 90% procentaj de reusita, cu 12/13 aruncari reusite), vom asista la un nou recital ofensiv marca OKC si se vor apropia din nou de borna de 120 de puncte cum au facut-o in ultimele meciuri.

Pronostic baschet*: Over 204.5 @ 1.80 la Unibet

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 59W – 19L – 1V

Stastistica februarie ponturi baschet: 32W – 22L

Stastistica martie ponturi baschet: 41W – 25L

Stastistica aprilie ponturi baschet: 20W – 14L

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!