Pariuri sportive

Ponturi baschet Euroliga - Patru meciuri interesante dn baschetul european

Miercuri, de la ora 20:00 se dă startul meciurilor programate în Euroliga. Sunt patru dueluri în care echipele gazdă sunt în mare parte favorite conform cotelor listate de casele de pariuri online. Iată pronosticurile oferite pentru aceste jocuri.


Monaco - Partizan (ora 20:00)

Cele două fomații sunt pe locuri care duc în play-off, ceea ce înseamnă că au calitate în joc. Cu toate acestea, un prim avantaj pe care Monaco îl are este terenul propriu, iar jocul pe care îl prestează este foarte bun, ceea ce i-a adus victorii pe linie în ultimele cinci dueluri. Aceeași replică bună a oferit-o și acasă, unde a învins Real Madrid, Baskonia și Barcelona doar în precedentele trei etape ca gazdă din Euroliga. Cu această ocazia, în eventualitatea unui succes ar bifa și prima victorie acasă în compania lui Partizan, după ce anterioarele două astfel de jocuri au fost pierdute.

Unibet
Unibet

Monaco - Partizan

Victorie Monaco

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Zalgiris Kaunas - Anadolu Efes (ora 20:00)

Neînvinsă acasă în ultimele patru meciuri, Zalgiris Kaunas rămâne inconstantă, iar Anadolu Efes este o echipă care poate specula bine eventualele greșeli făcute de lituanieni. Nu ar fi prima victorie a turcilor obținută la Kaunas, unde a reușit să plece victorioși în precedentele două deplasări. Cu toate acestea, așa cum am spus, ganzdele sunt bătăioase și atunci meciuri se anunță mai interesant decât în tur când s-au înscris 168 de puncte, inclusiv cele din prelungiri.

Unibet
Unibet

Zalgiris Kaunas - Anadolu Efes

Peste 159.5 puncte

Panathinaikos - Zalgiris Kaunas (ora 21:15)

Cu victorie pe linie în precedentele șapte dispute de pe terenul propriu, Panathinaikos a reușit să fie la un nivel foarte bun și drept urmare merită din plin cota mai bună primită din partea bookmakerilor. Are o defensivă care mereu face diferența.

Unibet
Unibet

Panathinaikos - Milano

Victorie Panathinaikos

Barcelona - Virtus Bologna (ora 21:30)

Cu toate că Barcelona are prima șansă, o așteaptă un duel spectaculos în compania unei echipe care a dovedit că este capabilă sî producă surpriza chiar în deplasare. Pe de altă parte, a pierdut patru din precedentele patru jocuri cu rolul de oaspete și atunci pragmatismul va fi la ordinea zilei, ceea ce se va vedea în numărul de puncte înscrise.

Unibet
Unibet

Barcelona - Virtus Bologna

Sub 164.5 puncte


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri