Pariuri sportive

Ponturi baschet - Eurocup - 21-22-noiembrie-2023

Marți și miercuri, adică în data de 21 și 22 noiembrie 2023 vor avea loc cele 10 meciuri ale rundei cu numărul 8 din Eurocup. Printre echipele implicate se regăsește și meciul dintre campioana României, U-BT Cluj-Napoca și Gran Canaria. Iată pronosticurile noastre:


U-BT Cluj-Napoca vs Gran Canaria, marți, 21 noiembrie 2023, ora 19:00

Evoluția echipei din România în Grupa B din Eurocup o aduce pe poziția 2, cu 6 victorii și 7 meciuri și cu posibilitatea să o egaleze la puncte pe Gran Canaria. Va fi un meci greu pentru că oaspeții au maximum de puncte în urma celor șapte etape și pleacă favoriți conform cotelor pe care Betano deja le-a listat pentru runda 8 din Eurocup. Procentajul clujenilor în meciurile de acasă este de 100%, însă Gran Canaria merge bine pe toate planurile și recent a urcat pe locul 8 în Spania după ce a trecut cu 101-94 de Zaragoza. Una peste alta, sunt neînvinse de cel puțin opt partide în toate competițiile și în puține meciuri nu au jucat ultra-ofensiv, motiv pentru care mă gândesc că indiferent de câștigătoarea meciului U-BT Cluj-Napoca - Gran Canaria, va trebui să înscrie destule puncte.

Unibet
Unibet

U-BT Cluj-Napoca - Gran Canaria

Peste 159.5 puncte

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Tot în Grupa B din Eurocup mai sunt meciuri interesante chiar între echipe care au aspirații înalte, iar aici mă refer la duelul dintre grecii de la Aris și germanii de la Ulm. Aceste două echipe sunt pe 5, respectiv 4 în clasament, dar în ciuda evoluțiilor diferite sunt acum colege. Cu toate acestea, Ulm ar trebui să profite de faptul că Aris vine după trei înfrângeri la rând și să obțină astfel a patra victorie consecutivă în toate competițiile.

Superbet
Superbet

Hamburg - BC Wolves

Victorie BC Wolves


Superbet

JL Bourg - Turk Telekom

Victorie JL Bourg +6.5 puncte


Superbet

Paris - Besiktas

Victorie Paris


Superbet

Aris - Ulm

Victorie Ulm


Superbet

London Lions - Cedevita Olimpija

Victorie London Lions +7.5 puncte

Superbet

Meciuri baschet Eurocup

21-22.11.2023


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri