Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Polonia vs Albania ponturi pariuri și pronosticuri 27.03.2023

Confruntarea dintre Polonia și Albania este una programată să se joace luni, în data de 27 ianuarie, de la ora 21:45, aceasta contând pentru prima etapă din preliminariile EURO 2024, urmând să se desfășoare pe stadionul "PGE Narodowy", din Varșovia.
Polonia vs Albania
March 27,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Polonia vs Albania

După umilința suferită în Cehia, naționala Poloniei este oarecum obligată dea replica, mai ales joacă în fața propriilor fani, așa ne așteptăm dea totul pentru victorie. Adversara este totuși una accesibilă, așa ar trebui facă o figură frumoasă. Așadar, mergem cu mare încredere pe un succes al grupării gazdă, într-o cotă de 1.60 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Polonia – Albania

Peste 30,5 game-uri - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Polonia

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel, fiind fără dubii o echipă mai valoroasă, dar și mai experimentată, aceasta beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren, unde suporterii pot juca un rol important.
  • Polonezii au jucat la ultimele patru turnee finale, așa au toate motivele spere la calificarea la cel de-al cincilea Campionat European consecutiv. Joacă totuși într-o grupă mai mult decât accesibilă, din care mai fac parte Cehia, Moldova și Insulele Feroe.
  • Naționala Poloniei a început cum nu se putea mai rău în această campanie de calificare, în primul joc deplasându-se în Cehia, unde a pierdut cu un categoric 3-1, ajungând astfel la trei înfrângeri consecutive.

ECHIPA PROBABILA: Szczesny; Frankowski, Bednarek, Kiwior, Zalewski; S Szymanski, D Szymanski, Linetty, Zielinski; Swiderski, Lewandowski

Albania

  • Este o națională modestă, care nu dispune de un lot îndeajuns de puternic încât emită pretenții prea mari, fiind sub nivelul adversarei sale, așa nu este de mirare faptul pornește ca outsidera, mai ales joacă în deplasare.
  • Albanezii au jucat la un singur turneu final în întreaga lor istorie, luând parte la Campionatul European din 2016, unde au terminat pe locul al treilea într-o grupă cu Franța, Elveția și România, obținând trei puncte, chiar în duelul cu naționala noastră.
  • Reprezentativa Albaniei a stat în prima etapă, aceasta jucând ultimul meci în noiembrie 2022, în fața Armeniei, pe care a învins-o cu 2-0, pe teren propriu, punând astfel capăt unei serii de zece partide consecutive fără succes.

ECHIPA PROBABILA: Berisha; Balliu, Kumbulla, Veseli, Hysaj; Abrashi, Asllani, Bajrami; Asani, Cikalleshi, Uzuni

Vezi rezumatele meciurilor din prima etapă

Pariază pe Cota 1.60 la Betano!

Plasează pariul